Keşfet

Chromis Surusu...

alpay

Yeni Üye
Ad Soyad
Deniz
sayın hobici arkadaslar,

yaklasık 5aydır benimle beraber akvaryumumu paylasan cok saglıklı chromis surumu tur degisikligine gecmeyi planladıgımdan dolayı satıyorum.

suru her turlu yemi almakta olup 5aydır sadece 1adeti kaybolmustur.

toplam 11adet olan suru chromisleri adeti 20TL olarak satmayı dusunuyorum.

ayrıca toplu alacak arkadasa "kepce kullanmadan garantili chromis yakalama" sırrımıda hediyesi olarak verecegim.

hepinize saygılar sunar ve maalesef kargo ile gonderecek ekipmana sahip olmadıgımdan dolayı elden teslim etmeyi tercih etmekte oldugumu bildiririm.

yer: Bakırkoy, Havaalanı civarı veya Silivri...

Deniz.

Şu sırrınızı öğrenebilir miyiz lütfen? :)

evet sırrı bende merak etteim acıklarsanız sevinirim :)

gece ışıkları birden yaktıgında kör olur balıklar elinle toplarsın. bence bu :)

Merhabalar,

chromislerinizin 5 tanesine talibim Pazar günü Bakırköy uygunmudur?

Şu sırrınızı öğrenebilir miyiz lütfen? :)
Ilk siz sordugunuz icin size yanıtlıyorum ama sanırım herkes tahmin etmiştir. zaten benim buldugum bir yontemde degil, reefcentral'da surekli anlatılır.

bildiginiz gibi Chromisler yeme gitmek icin herşeyi goze alırlar. yapacagınız kapan şeffaf renkte 0.5lt lik pet su şişesini bogaz kısmının govdeyle aynı kalınlıga geldigi noktadan kesip agzı iceri bakacak sekilde yine aynı yerden ters takmanızdan ibaret. on ve arkadan 2mesina ile yuzeyden 10-15cm altında yuzecek sekilde baglayabilirsiniz. yuzeye yakın dolasan chromisler icin bu yukseklik gecerli. konik sekildeki bolumden iceri giren balık daha sonra cıkamıyor. pet şişenin en arka ust kısma 2-3 delik acmanızda suda daha az hareket etmesini ve alırken ust kapagın acılmamasınıda saglayacaktır.

tabiiki içerisine en sevdikleri yemlerden koymayı unutmayınız.

NOT: maalesef her balıkta bu tuzak işe yaramıyor.

bu vesile ile herkese iyi bayramlar dilerim.

Deniz

5 ini ben almıştım.Canlılar çok sağlıklı.

Deniz Bey ayrıca ilginize tekrar teşekkür ederim.

Deiz Beye teşekkürler,

Chromislerin 5 tanesinide ben teslim aldım çok sağlıklılar maşallah yem yemek için akvaryumun dışına çıkacaklar neredeyse (Deniz bey açmı bıraktınız bunları) :D :D :D

Yaşar kardeş hayrırlı olsun. Yanlız Deniz kardeşimin neden benimle anlaşıp balıkları size verdiğini pek anlayamadım. Sağlık olsun senin nasibinmiş.

Yaşar kardeş hayrırlı olsun. Yanlız Deniz kardeşimin neden benimle anlaşıp balıkları size verdiğini pek anlayamadım. Sağlık olsun senin nasibinmiş.
özel bi sebebi olduğunu zannetmiyorum muhtemelen kendisi ile ben sizden önce görüşmüştüm

Konu görüntüleyen kullanıcılar