Keşfet

Chromis, Yellow Tang

aliaglen

Yeni Üye
Ad Soyad
M. Ali Aglen
Satılan Canlı(lar): 4 adet Chromis

Fiyatı: 40 YTL .

İli/Semti: İstanbul / Teşvikiye

İrtibat Bilgileri: ÖM

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Teslim

Satılan Canlı(lar): Yellow Tang

Adet Fiyatı: 80 YTL .

İli/Semti: İstanbul / Teşvikiye

İrtibat Bilgileri: ÖM

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Teslim

boyutları küçükse almak isterim

Selam yellow tang kac cm Ali? :)

Şu an kaç cm. tam bilmiyorum ama 1,5 ay once onurdan aldıgımda 1ytl kadardı Ömer. Chromisler zaten senden aldıklarımdan... :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Ömer abidekilerle aynıysa orta boydur o zaman chromisler.Tabi aldıktan sonra aşırı büyümedilerse :D

Ali onun kardeşi bende şu an 10 cm i geçti. Seninki nanoda duruyordu o kadar fazla büyümemiştir. Takas edelim seninkini bana ver sana daha büyüğünü vereyim. :D

1 hafta ben elimden geleni yaptım, zaten doymak bilmedikleri için birkısmını satıyorum...

Buarada gürdal anemonun hazır, istedigin zaman verebilirim...

[SIZE=14pt] [/SIZE]Hadi ya.Bana farketmez abi sen müsait oldugun zamanı söle ve yeri ona göre geliyim.Haftasonu uludaga kaçıcam artık olmadı dönüşte kısmetse :)

Bendeki 100 lt. de digerlerinden büyüyecek yer bulamadı. Akv. birazda belediye otobüsüne benzemeye başladıgı için boşaltıyorum. :) Şu an max 5-6cm.

Ok. İstersen yarın akşam o tarafa giden biriyle gonderirim anemonu.

Chromisleri Ben alabilirim tabi önce başkasına söz vermediysen :)

Bendeki 100 lt. de digerlerinden büyüyecek yer bulamadı. Akv. birazda belediye otobüsüne benzemeye başladıgı için boşaltıyorum. :) Şu an max 5-6cm.

Ok. İstersen yarın akşam o tarafa giden biriyle gonderirim anemonu.

Tamam abi özelden konuşalım :)

Bu Onur'dan gelen yellow ise ufak gelebilir benim yellow un yanında. Hawaii miydi bu?

[SIZE=14pt] [/SIZE]Hawai tang sanırım o.Gerçekten güzelmiş yaw.Orta boy ps olayını halletsem atlıcaktım üstüne :D

Chromisler satılmıştır.

Ali bey beni caldırırsanız arayıp konuşmak isterim.0535 307 57 84 :lol:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri