Keşfet

Chromis

heramist

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet Ömer Topçu
selamlar,

7 adet 3-5 cm arası blue chromis arıyorum. Elinde olan yada satışta gören var mı?

saygılar.

hakan YILDIZ geçenlerde 15 adet sattı.isterseniz sorun belki başka vardır ellerinde.

Halen aramaktayım. Canlı kaya'dan 12 tane getirttik ama gümrük sorunu yüzünden 5 tanesi elime canlı ulaştı. 4 tanesi tankıma canlı ulaştı. 2 tanesi ertesi gün vefat etti Kalan 2 tanesi 1 aydır sağlıklı ve benimle... Nazar değmesin. 12'de 2 gibi bir canlı kalma oranı oldu malesef.

İstanbul içi satmak isteyen hobici var ise seve seve talibim.

saygılar.

6 adet buldum. :)

7 adet daha aramaktayım. Mantıklı fiyatlar söylenirse seve seve gelip alırım.

Bolca temin edilmiştir. Teşekkürler. Şimdi sürünün kaçta sabitleneceğini bekliyorum.

Sürünü tek sayıdan oluşturman tavsiye edilir Ömer. Kolay gelsin, hayırlı olsun :)

Şu anda çift sayıda ama Onur gelip alınca tek sayıya geliyorum.

Tavsiye dikkate alınacaktır. :) Bir kaç muhabbette daha duydum bu tek sayı olayını. Demek ki doğru.

Ömer senin tankta onlar sürü olmazlar abi bi yellow tangle olmaz bu iş. At bi tane terörist dottyback yada agresif bi damsel bak ne güzel sürü oluyorlar. :D

4 ile 5 chromis arasinda fark vardir da, 15 veya 16 olmus farkeder mi?

onura katiliyorum. suru olunmaz, suru oldurulur.

simdi benim insanlarla simbiyotik yasamim olmasa ne isim var istanbulda.. giderim koyume, aksama kadar ense..

Bolca temin edilmiştir. Teşekkürler. Şimdi sürünün kaçta sabitleneceğini bekliyorum.
bolca temin ettiğiniz kaynakda daha varsa ve nereden temin ettiğinizide yazmanızda bir sakınca yoksa yazarsanız aynı balıkda 8-10 adet bende arıyorum.

:) Şu an sürü halindedirler halen. Tabi bu ne kadar gider. Tanka alıştıktan sonra bu davranışı sergilemeye devam ederler mi? Bilemiyorum. Birazda yaşayıp, tecrübe edeceğiz.

Tek-cift sayı olayına inandım. 18 adetten. 17 tanesi sürü, 1 tanesi ayrı duruyor.

Fakat izlemesi çok zevkli. Birde kayıp var mı diye bakarken sayması daha kolay olsa. Saşı oldum sayana kadar kontrol için.

sebebini açıklamamakla birlikte yukarıdaki kaynakta da tek sayı olması önerilmiş.

evet tek sayıda tutmak önerilmiş am sebebi yazmıyor? acaba neden?

Sanırım chromisler'in en büyük zevki tek kale-Alman kale maç yapmak. Bendekiler 8'erli 2 takım kurdu. Maviler, yeşillere karşı. Birde kaleci var. Etti 17. O dışta kalan chromis de bunalıma girdi. Hakan Şükür gibi sorun çıkartmasını bekliyorum.

Tabi şaka bunlar. Araştırdım ama bulamadım nedenini.

hayvan kaca kadar saymayi bilecek ki.. 10 dan sonra kopmasi lazim. 35 olmus 36 olmus.. oraya kadar da sayiyorsa artik ben bu baliklara diyecek bir sey bulamiyorum...

Konu görüntüleyen kullanıcılar