Keşfet

Çift Maroon Ve Tek Percula Adet 30 Tl (Hediyesi Xenia)

cakmakcem

Yeni Üye
Ad Soyad
cem
Arkadaşlar,

Tür değişikliğinden dolayı yaklaşık 1 senedir baktığım balıklarımı satıyorum. 3 ü de kuru yem yer ve çok sağlıklılar. Maroon çifti aldığımda aynı boydaydılar şimdi dişi yaklaşık 6-7cm erkek 3 cm civarında. Percula tek ve 5 cm civarında.

Şuanda yeni gelen balıklara zarar vermemeleri için sumptalar bu yüzden fotoları pek iyi değil. Akvaryumun fotosunuda koydum.

fiyat üçü toplam 90 tl.

Samandırada akvaryumdan yada ortak bir yerde elden teslim. Evden gelip almak isteyene 5 kök xenia hediye

Tel 0533 322 33 32

Dostlar

Maroon çifti Ercan beye verildi. Tek percula güncel

Cem Bey ilk mesaj atana satmanız gerekmiyomuydu nasıl bi ticaret zihniyeti bu gerekirse fazla verirdik

Cem Bey ilk mesaj atana satmanız gerekmiyomuydu nasıl bi ticaret zihniyeti bu gerekirse fazla verirdik
Dostum,

Mevzu fazla paraya satmak degil baliklara bakabilecek bir arkadasa kazandirmak benim icin. Zaten baliklarin fiyatindan da belli sanirim bu. Ayrica size ozelden mesaj atip 2 saat bekledikten sonra evime gelip alabilecegini soyleyen baska bir arkadasa verdim. Eger bekledigim sure zarfinda siz arasaydiniz size verirdim.

Arzu ederseniz percula hala guncel yaninda xenia hediyesi ile verebilirim.

Iyi gunler

İyide dostum ben zaten msj attım sana sabah saati uyuyo olma ihtimalimde var başka bir arkadaş msj atmıştı ona sorayım haber veririm size diyebilirdin neyse hayırlı olsun ama yanlış balıklar birkaç ay önce sattığım çiftime benziyo o yüzden almak istedim siz kimden almıştınız ben Ali diye bir arkadaşa satmıştım

Tüm canlılar verilmiştir. İlan kapatılabilir.

Sevgili deniz hayranı arkadaşım

Maroonlar 8-9 ay önce akvaryumcudan alınmıştı. Dediğin gibi hayırlısı

Saygılarımla

Konu görüntüleyen kullanıcılar