Keşfet

Çin Alışveriş Siteleri

Sefa Ö.

Aktif Üye
Ad Soyad
Sefa ÖZKAN
Arkadaşlar bu ucuz çin alışveriş sitelerindeki örnek. ali expres sitesindeki bazı ürünler 2.00$ yazıyor ve ücretsiz nakliye yazıyor.Acaba doğrumu bu? Yoksa alışveriş limitimi mevcut nasıl oluyor bu ben pek bilmiyorumda yardımcı olacak varmı :)

Ilanlarin bazilarinda minimum alim miktari belirtiliyor (orn: minimum 100 adet) fakat bazilarinda ise tek satis fiyati oluyor. Ilanin linkini koymak forum kurallari geregi problem degilse buraya ekleyin beraber inceleyelim.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mesela bu ürün sumpa koyup sumpdaki nem oranı için düşünüyorum.

Ücretsiz nakliye yazıyorsa ücretsizdir, zaten ücreti varsa ödeme yaparken toplam ödeme miktarındaki farktan anlarsın. Yıllık 5 sefere mahsus 75€ limitli vergisiz malzeme getirtebilirsin yurtdışından. 75€ üstü vergiye tabi tutulur ve aynı üründen 2 den fazla alım yaparsan ticariye girer yine vergiye tabi tutulursun :)   Deneme amaçlı benim kuzen çorap getirtmişti aliexpress ten 1.50 dolara, 45 günde geldi ama geldi  :D  

Ücretsiz nakliye yazıyorsa ücretsizdir, zaten ücreti varsa ödeme yaparken toplam ödeme miktarındaki farktan anlarsın. Yıllık 5 sefere mahsus 75€ limitli vergisiz malzeme getirtebilirsin yurtdışından. 75€ üstü vergiye tabi tutulur ve aynı üründen 2 den fazla alım yaparsan ticariye girer yine vergiye tabi tutulursun :)   Deneme amaçlı benim kuzen çorap getirtmişti aliexpress ten 1.50 dolara, 45 günde geldi ama geldi  :D
Adam unutur ya kendine hediye vermiş gibi olur :D aslında nem ölçer lazım sumpa lazım olur arada 

Ben led nano için bi arkadaşa almıştım 15 günde geldi sorunsuz

bende armatür almıştım 7 gün içinde geldi hızlı kargoyla. akvaryum için değil ama araç için bazen ufak tefek 1-2 dolarlık aparat getirttiğimiz oldu. satıcının ne ile gönderdiği kaç günde eline ulaşacağı satın almadan önce sana bildiriliyor kabul edersen ali express işlemini gerçekleştiriyor.

Yani bi iki dolarlık ürün ücretsiz geliyor ayağımıza kadarr

Anladım teşekkürler :)

gearbest diye bir site var onun hakkında ne dersiniz? güvenilir midir? biraz araştırdım ama fazla bilgi yok bununla ilgili.  bir şeyler yazılmış ama deneyimi olan biri varsa bilgilendirebilir mi? teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar