Keşfet

clarkiler arasında anlasmazlık

madenli

Yeni Üye
Ad Soyad
SEFER
merhaba 

formdan ümit bey tarafından aldıgım 2 yıldır carpet anemonla beraber yasayan clarkıler akvaryumda 2 gün ıyı gecındıkten sonra dısı tarafından   feci şekilde vurmaya basladı burun kısmı soyulmus kayanın arkasından saklandı kafasını cıkardıgında  hemen vuruyor bluetange hıc dokunmadı anemona yaklasmadıgı surece sıkıntı yok anemonu devamlı beslıyor etrafındakı kumları bosalttı ne yapmam lazım ümit bey 2 yıldır bır kez bıle kavga etmedıklerının belırttı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Küçüğü ayırın. Erkeği olarak kabul etmemiş sanırım küçüğü. O ilanı hatırladım sanki 4-5 li sürüde duruyordu balıklar. Belki başka erkeği vardı.

2 yıldır beraberler sorun olmamıs bıkac gun cok ıyı gecındıler bırden gırdıler bırbırlerıne

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar .

Tamamen isim ve canlı benzemesi arkadaşın bahsettiği kişi ben değilim. Tam olarak kişiyi tanıtırsanız sevinirim yanlış anlaşılmalar olmasın.

kişiyle ilgili sorun yok devamlı konusuruz kütahya ümit bey canlılar cok saglıklı yenıden anemonu sahıplendı sanırım kımseye yaklastırmıyor ellerıyle beslıyor

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Balıklar ve anemon benimdi. Sürü değiller. Sadece ikisi vardı. Aylardır eşleşen balıklar. 1.5. senedir bendeler ve hiç kavgalarına şahit olmadım. Sefer bey beni aradı bu konuda. Ben de balıkların karanlıktan çıkmasından sonra tekrar yer edinme kavgası olarak tespit ettim kendimce. Tabi bu durum düzelir mi bilmiyorum ancak akvaryumda karartma yapıp dekorasyon değişikliğine gitmesini tavsiye ettim. Buraya konuyu açmasında da hemfikirdik. Bu konuda bir fikri olan varsa açığız.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri