Keşfet

Co2 Tüp, Regülatör, Basınç Hortumu

ata326

Yeni Üye
Ad Soyad
İbrahim BAŞARAN
Satılan Ürün: 3 litre Sertleştirilmiş Alüminyum Alaşım Profesyonel Karbondioksit Tüpü (3. seri)

Adet Fiyatı: 74? 176,86 TL %15 150TL

Toplu Alım Fiyatı: İrtibata geçiniz.

Adedi: 2

İli/Semti: İstanbul

İrtibat Bilgileri: 05554609091 ibrahim@akvaryumcuyuz.org

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kargo

Fotoğraf:

**- Alüminyum tüp diye satılmaya çalışılan ürünlerin çoğu bu ilandakinden farklıdırlar. Çoğunlukla standart yangın söndürme tüpü tipi olup kırmızı olmaktadırlar. Bazen çelik tüplerin alüminyum tüp diye satıldığını görmek bile mümkün. Bu ilandaki tüplerin fotoğraflarıdır aşağıdakilerdir, maliyeti yüksek olan ekstra işlemler ile aşağıdaki görüntüye gelmektedirler. Diğer ürünlerle karıştırmayınız.**

img1512ue.jpg

img1514v.jpg

Diğer Ek Bilgiler: Ocak 2012 fabrika çıkışlılardır. Hiç kullanılmamışlardır. Tasarladığım akvaryumları kuramadığımdan elimde kaldıkları için satıyorum. Tüpler aliminyum(3kg) olup aynı hacimdeki normal tüplere(7-8kg) göre çok daha hafiflerdir. Çelik tüplere göre ömürleri daha uzundur, çünkü tüpün içindeki sıvı karbondioksit tüpün iç yüzeylerini korozyona uğratmaz. Görsel olarak Türkiye'de muadillerini bulamayacağınız bu tüplerin Avrupa ve Amerika'da muadili ürünlerde fiyatları 250$'dan başlıyor. Özel olarak Avrupa standartlarına uygun olarak üretimi yapılmıştır. Güvenlik için vanalarında 190B basınç diski mevcut olan bu tüplerde CE sertifikası da mevcut.

Alıntı:

MALZEME, NAKLİYAT, GÜVENLİK :
- Aluminyum Alaşım Tüpler çelik tüplere oranla tüpün boyutuna göre %25 ila %40 arasında daha hafiftir. Bu durum yıllara yayılan kullanım sürecinde nakliye masraflarında ciddi tasarruflar doğurmaktadır.

- Nakliye ve kullanım aşamasında darbeye maruz kalan, tezgah altlarında nemli ortamlarda bulunan çelik tüplerin boyası dökülen kısmının hava ile temas etmesine müteakip paslanma ve korozyona uğraması kaçınılmazdır. Bu da hem görüntü kirliliğine hem de yeniden boyatma masrafına yol açmaktadır. Aluminyum Alaşım tüplerde iç ve dış paslanma söz konusu değildir. İç ve dış korozyon direnci çelik tüp ile kıyaslanmayacak düzeyde yüksektir.

- Herhangi bir patlama esnasında çelik tüp, parça tesirinden dolayı insan sağlığına ciddi bir tehdit oluşturarak ölümcül kazalara sebep olmaktadır. Aluminyum Alaşım tüpler patlama esnasında bir kenarından sadece 10 cm uzunluğunda, yarım cm genişliğinde kağıt gibi yırtılır ve içindeki gazı dışarı atar. Parça kopması söz konusu değildir. Üretim esnasında patlama testleri çelik tüpte özel bir kafeste yapılırken, Aluminyum Alaşım tüplerde bu test açıkta yapılır.

- Yüksek nem ve yüksek sıcaklık farklılıklarında güvenle çalışır. (-30 C, +60 C). Ani sıcaklık değişimlerinde meydana gelen terlemeden dolayı çelik tüplerin iç kısmında paslanmalar olabilmekte iken Aluminyum Alaşım tüplerde böyle bir durum söz konusu değildir. Manyetik özelliği yoktur.

- Malzemenin yapısından dolayı çelik tüplere oranla çok daha dekoratif bir görünüme sahiptir.

- Üretim sonrası her bir tüpün içi basınçlı buharla yıkandığından, kullanım esnasında metal kokusu salgılamamaktadır.

- Alaşımın özelliğinden dolayı (6061 Aluminium Alloy) çelik tüpler ile aynı test ve çalışma basıncına sahiptir. (150/250 Bar)

- Alüminyum tüpler EN 1975 tasarım standardı ve 99/36/EC direktiflerine uygun Pi markalı olarak üretilmektedir.
Kargoda güvenlik için tüpleri boş ve vanaları takılmamış olarak gönderiyorum. Dolum yapan tesislere gittiğiniz takdirde vananın takılmasını ve dolumu yaptırabilirsiniz.

Ek ücret karşılığında İstanbul içi tüp dolu olarak dolum firması tarafından adresinize teslim edilebilir. (Benim sorumluluğum dahilinde yapılan bir işlem değildir*)

Periyodik olarak hidrostatik basınç testine de gönderilmeleri gerekmektedir.

-----------------------------------------------------------------

Satılan Ürün: Aqua Macro CO2 Regülatör

Adet Fiyatı: 250TL (148$)

Adedi: 1

15_2_2012_11_19_21_1.jpg

15_2_2012_11_19_21_2.jpg

15_2_2012_11_19_21_3.jpg

Regülatör hiç kullanılmamıştır. Kutusunda gönderilecektir.

Piyasadaki diğer birçok markaya göre birkaç gömlek üstündür. Çok sayıda kullandım, oldukça kaliteli bir ürün.

Satılan Ürün: İthal alüminyum check valve

Adet Fiyatı: 10TL

Adet: 8

Toplu Alım Fiyatı: 2adet-18TL

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcı ödemeli kargo

Fotoğraf:

IMG_1572.JPG

Uygun fiyattan, kalitelisinden bulduğum için toplu olarak almıştım. Elimde kalan fazlayı satıyorum. Kullanılmamışlardır.

Satılan Ürün: Yüksek Basınç Hortumu (10 bar)

(Standart akvaryum hortumu ölçülerindedir her türlü standart hava motoru, reaktör, hava taşı, regülatör bağlantılarında kullanılabilir.)

Renk: Şeffaf

Adet Fiyatı: 6 metre 10TL

Adet: 18 metre şeffaf

Toplu Alım Fiyatı: -Sorunuz

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcı ödemeli kargo

Fotoğraf:

IMG_1572.JPG

Diğer Ek Bilgiler: Karbondioksit sistemlerinde güvenlik için basınç altında sertleşip patlamadıkları için bolca almıştım ve planladığım akvaryumları kuramadığım için elimde kalanları satıyorum.

Mesajda düzenleme fonksiyonu olmadığı için yazarken yaptığım hataların düzeltmelerini aşağıya yazıyorum:

Tüp fiyatı: 74? 176,86 TL %15 150TL

Hortumların fotoğrafı aşağıdaki gibidir. Ben çekmiştim, sadece şuan ilanını verdiklerim şeffaf olanıdır. Görüntü olarak standart akvaryum hava hortumunun tamamen aynısıdır.

140520111414.jpg

üstat tüpü aldım

adres bilgini vere bilirsen almaya geleyim. ödemesini elden yaparız

0544 441 7601

Selamlar Kerem Bey,

Elden teslim yoğunluk dolayısıyla çok tercih etmiyorum. Mümkünse havale kargo formatında yapalım.. :)

Tercih ederseniz dolu olarak da adresinize bıraktırabilirim.

Gün içerisinde haberleşelim.

Sevgiler,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüp adeti 2 olarak günceldir.

Satılan Ürün: 7.5 litre Sertleştirilmiş Alüminyum Alaşım Profesyonel Karbondioksit Tüpü (1. seri) - Standart tüplere göre daha güçlü gövdesi vardır.

Adet Fiyatı: 109EUR 250TL

Adedi: 1

Fotoğraf: (boyu 71cm'dir.)

**- Alüminyum tüp diye satılmaya çalışılan ürünlerin çoğu bu ilandakinden farklıdırlar. Çoğunlukla standart yangın söndürme tüpü tipi olup kırmızı olmaktadırlar. Bazen çelik tüplerin alüminyum tüp diye satıldığını görmek bile mümkün. Bu ilandaki tüplerin fotoğraflarıdır aşağıdakilerdir, maliyeti yüksek olan ekstra işlemler ile aşağıdaki görüntüye gelmektedirler. Diğer ürünlerle karıştırmayınız.**

img2139nt.jpg

img2141p.jpg

Diğer Ek Bilgiler: Mayıs 2012 fabrika çıkışlılardır. Hiç kullanılmamışlardır. Tasarladığım akvaryumları kuramadığımdan elimde kaldıkları için satıyorum. Tüpler aliminyum olup aynı hacimdeki normal tüplere göre çok daha hafiflerdir. Çelik tüplere göre ömürleri daha uzundur, çünkü tüpün içindeki sıvı karbondioksit tüpün iç yüzeylerini korozyona uğratmaz. Görsel olarak Türkiye'de muadillerini bulamayacağınız bu tüplerin Avrupa ve Amerika'da muadili ürünlerde fiyatları 250$'dan başlıyor. Özel olarak Avrupa standartlarına uygun olarak üretimi yapılmıştır. Güvenlik için vanalarında 190B basınç diski mevcut olan bu tüplerde CE sertifikası da mevcut.

MALZEME, NAKLİYAT, GÜVENLİK :

- Aluminyum Alaşım Tüpler çelik tüplere oranla tüpün boyutuna göre %25 ila %40 arasında daha hafiftir. Bu durum yıllara yayılan kullanım sürecinde nakliye masraflarında ciddi tasarruflar doğurmaktadır.

- Nakliye ve kullanım aşamasında darbeye maruz kalan, tezgah altlarında nemli ortamlarda bulunan çelik tüplerin boyası dökülen kısmının hava ile temas etmesine müteakip paslanma ve korozyona uğraması kaçınılmazdır. Bu da hem görüntü kirliliğine hem de yeniden boyatma masrafına yol açmaktadır. Aluminyum Alaşım tüplerde iç ve dış paslanma söz konusu değildir. İç ve dış korozyon direnci çelik tüp ile kıyaslanmayacak düzeyde yüksektir.

- Herhangi bir patlama esnasında çelik tüp, parça tesirinden dolayı insan sağlığına ciddi bir tehdit oluşturarak ölümcül kazalara sebep olmaktadır. Aluminyum Alaşım tüpler patlama esnasında bir kenarından sadece 10 cm uzunluğunda, yarım cm genişliğinde kağıt gibi yırtılır ve içindeki gazı dışarı atar. Parça kopması söz konusu değildir. Üretim esnasında patlama testleri çelik tüpte özel bir kafeste yapılırken, Aluminyum Alaşım tüplerde bu test açıkta yapılır.

- Yüksek nem ve yüksek sıcaklık farklılıklarında güvenle çalışır. (-30 C, +60 C). Ani sıcaklık değişimlerinde meydana gelen terlemeden dolayı çelik tüplerin iç kısmında paslanmalar olabilmekte iken Aluminyum Alaşım tüplerde böyle bir durum söz konusu değildir. Manyetik özelliği yoktur.

- Malzemenin yapısından dolayı çelik tüplere oranla çok daha dekoratif bir görünüme sahiptir.

- Üretim sonrası her bir tüpün içi basınçlı buharla yıkandığından, kullanım esnasında metal kokusu salgılamamaktadır.

- Alaşımın özelliğinden dolayı (6061 Aluminium Alloy) çelik tüpler ile aynı test ve çalışma basıncına sahiptir. (150/250 Bar)

- Alüminyum tüpler EN 1975 tasarım standardı ve 99/36/EC direktiflerine uygun Pi markalı olarak üretilmektedir.
Kargoda güvenlik için tüpleri boş ve vanaları takılmamış olarak gönderiyorum. Dolum yapan tesislere gittiğiniz takdirde vananın takılmasını ve dolumu yaptırabilirsiniz.

Ek ücret karşılığında İstanbul içi tüp dolu olarak dolum firması tarafından adresinize teslim edilebilir.(Benim sorumluluğum dahilinde yapılan bir işlem değildir*)

Periyodik olarak hidrostatik basınç testine de gönderilmeleri gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar