Satılan Ürün: 3 litre Sertleştirilmiş Alüminyum Alaşım Profesyonel Karbondioksit Tüpü (3. seri)
Adet Fiyatı: 74? 176,86 TL %15 150TL
Toplu Alım Fiyatı: İrtibata geçiniz.
Adedi: 2
İli/Semti: İstanbul
İrtibat Bilgileri: 05554609091 ibrahim@akvaryumcuyuz.org
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kargo
Fotoğraf:
**- Alüminyum tüp diye satılmaya çalışılan ürünlerin çoğu bu ilandakinden farklıdırlar. Çoğunlukla standart yangın söndürme tüpü tipi olup kırmızı olmaktadırlar. Bazen çelik tüplerin alüminyum tüp diye satıldığını görmek bile mümkün. Bu ilandaki tüplerin fotoğraflarıdır aşağıdakilerdir, maliyeti yüksek olan ekstra işlemler ile aşağıdaki görüntüye gelmektedirler. Diğer ürünlerle karıştırmayınız.**
Diğer Ek Bilgiler: Ocak 2012 fabrika çıkışlılardır. Hiç kullanılmamışlardır. Tasarladığım akvaryumları kuramadığımdan elimde kaldıkları için satıyorum. Tüpler aliminyum(3kg) olup aynı hacimdeki normal tüplere(7-8kg) göre çok daha hafiflerdir. Çelik tüplere göre ömürleri daha uzundur, çünkü tüpün içindeki sıvı karbondioksit tüpün iç yüzeylerini korozyona uğratmaz. Görsel olarak Türkiye'de muadillerini bulamayacağınız bu tüplerin Avrupa ve Amerika'da muadili ürünlerde fiyatları 250$'dan başlıyor. Özel olarak Avrupa standartlarına uygun olarak üretimi yapılmıştır. Güvenlik için vanalarında 190B basınç diski mevcut olan bu tüplerde CE sertifikası da mevcut.
Alıntı:
Ek ücret karşılığında İstanbul içi tüp dolu olarak dolum firması tarafından adresinize teslim edilebilir. (Benim sorumluluğum dahilinde yapılan bir işlem değildir*)
Periyodik olarak hidrostatik basınç testine de gönderilmeleri gerekmektedir.
-----------------------------------------------------------------
Satılan Ürün: Aqua Macro CO2 Regülatör
Adet Fiyatı: 250TL (148$)
Adedi: 1
Regülatör hiç kullanılmamıştır. Kutusunda gönderilecektir.
Piyasadaki diğer birçok markaya göre birkaç gömlek üstündür. Çok sayıda kullandım, oldukça kaliteli bir ürün.
Satılan Ürün: İthal alüminyum check valve
Adet Fiyatı: 10TL
Adet: 8
Toplu Alım Fiyatı: 2adet-18TL
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcı ödemeli kargo
Fotoğraf:
Uygun fiyattan, kalitelisinden bulduğum için toplu olarak almıştım. Elimde kalan fazlayı satıyorum. Kullanılmamışlardır.
Satılan Ürün: Yüksek Basınç Hortumu (10 bar)
(Standart akvaryum hortumu ölçülerindedir her türlü standart hava motoru, reaktör, hava taşı, regülatör bağlantılarında kullanılabilir.)
Renk: Şeffaf
Adet Fiyatı: 6 metre 10TL
Adet: 18 metre şeffaf
Toplu Alım Fiyatı: -Sorunuz
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: Karbondioksit sistemlerinde güvenlik için basınç altında sertleşip patlamadıkları için bolca almıştım ve planladığım akvaryumları kuramadığım için elimde kalanları satıyorum.
Adet Fiyatı: 74? 176,86 TL %15 150TL
Adedi: 2
Fotoğraf:
**- Alüminyum tüp diye satılmaya çalışılan ürünlerin çoğu bu ilandakinden farklıdırlar. Çoğunlukla standart yangın söndürme tüpü tipi olup kırmızı olmaktadırlar. Bazen çelik tüplerin alüminyum tüp diye satıldığını görmek bile mümkün. Bu ilandaki tüplerin fotoğraflarıdır aşağıdakilerdir, maliyeti yüksek olan ekstra işlemler ile aşağıdaki görüntüye gelmektedirler. Diğer ürünlerle karıştırmayınız.**
Diğer Ek Bilgiler: Ocak 2012 fabrika çıkışlılardır. Hiç kullanılmamışlardır. Tasarladığım akvaryumları kuramadığımdan elimde kaldıkları için satıyorum. Tüpler aliminyum(3kg) olup aynı hacimdeki normal tüplere(7-8kg) göre çok daha hafiflerdir. Çelik tüplere göre ömürleri daha uzundur, çünkü tüpün içindeki sıvı karbondioksit tüpün iç yüzeylerini korozyona uğratmaz. Görsel olarak Türkiye'de muadillerini bulamayacağınız bu tüplerin Avrupa ve Amerika'da muadili ürünlerde fiyatları 250$'dan başlıyor. Özel olarak Avrupa standartlarına uygun olarak üretimi yapılmıştır. Güvenlik için vanalarında 190B basınç diski mevcut olan bu tüplerde CE sertifikası da mevcut.
Alıntı:
Kargoda güvenlik için tüpleri boş ve vanaları takılmamış olarak gönderiyorum. Dolum yapan tesislere gittiğiniz takdirde vananın takılmasını ve dolumu yaptırabilirsiniz.MALZEME, NAKLİYAT, GÜVENLİK :
- Aluminyum Alaşım Tüpler çelik tüplere oranla tüpün boyutuna göre %25 ila %40 arasında daha hafiftir. Bu durum yıllara yayılan kullanım sürecinde nakliye masraflarında ciddi tasarruflar doğurmaktadır.
- Nakliye ve kullanım aşamasında darbeye maruz kalan, tezgah altlarında nemli ortamlarda bulunan çelik tüplerin boyası dökülen kısmının hava ile temas etmesine müteakip paslanma ve korozyona uğraması kaçınılmazdır. Bu da hem görüntü kirliliğine hem de yeniden boyatma masrafına yol açmaktadır. Aluminyum Alaşım tüplerde iç ve dış paslanma söz konusu değildir. İç ve dış korozyon direnci çelik tüp ile kıyaslanmayacak düzeyde yüksektir.
- Herhangi bir patlama esnasında çelik tüp, parça tesirinden dolayı insan sağlığına ciddi bir tehdit oluşturarak ölümcül kazalara sebep olmaktadır. Aluminyum Alaşım tüpler patlama esnasında bir kenarından sadece 10 cm uzunluğunda, yarım cm genişliğinde kağıt gibi yırtılır ve içindeki gazı dışarı atar. Parça kopması söz konusu değildir. Üretim esnasında patlama testleri çelik tüpte özel bir kafeste yapılırken, Aluminyum Alaşım tüplerde bu test açıkta yapılır.
- Yüksek nem ve yüksek sıcaklık farklılıklarında güvenle çalışır. (-30 C, +60 C). Ani sıcaklık değişimlerinde meydana gelen terlemeden dolayı çelik tüplerin iç kısmında paslanmalar olabilmekte iken Aluminyum Alaşım tüplerde böyle bir durum söz konusu değildir. Manyetik özelliği yoktur.
- Malzemenin yapısından dolayı çelik tüplere oranla çok daha dekoratif bir görünüme sahiptir.
- Üretim sonrası her bir tüpün içi basınçlı buharla yıkandığından, kullanım esnasında metal kokusu salgılamamaktadır.
- Alaşımın özelliğinden dolayı (6061 Aluminium Alloy) çelik tüpler ile aynı test ve çalışma basıncına sahiptir. (150/250 Bar)
- Alüminyum tüpler EN 1975 tasarım standardı ve 99/36/EC direktiflerine uygun Pi markalı olarak üretilmektedir.
Ek ücret karşılığında İstanbul içi tüp dolu olarak dolum firması tarafından adresinize teslim edilebilir. (Benim sorumluluğum dahilinde yapılan bir işlem değildir*)
Periyodik olarak hidrostatik basınç testine de gönderilmeleri gerekmektedir.
Satılan Ürün: Aqua Macro CO2 Regülatör
Adet Fiyatı: 250TL (148$)
Adedi: 1
Regülatör hiç kullanılmamıştır. Kutusunda gönderilecektir.
Piyasadaki diğer birçok markaya göre birkaç gömlek üstündür. Çok sayıda kullandım, oldukça kaliteli bir ürün.
Satılan Ürün: İthal alüminyum check valve
Adet Fiyatı: 10TL
Adet: 8
Toplu Alım Fiyatı: 2adet-18TL
Fotoğraf:
Uygun fiyattan, kalitelisinden bulduğum için toplu olarak almıştım. Elimde kalan fazlayı satıyorum. Kullanılmamışlardır.
Satılan Ürün: Yüksek Basınç Hortumu (10 bar)
(Standart akvaryum hortumu ölçülerindedir her türlü standart hava motoru, reaktör, hava taşı, regülatör bağlantılarında kullanılabilir.)
Renk: Şeffaf
Adet Fiyatı: 6 metre 10TL
Adet: 18 metre şeffaf
Toplu Alım Fiyatı: -Sorunuz
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: Karbondioksit sistemlerinde güvenlik için basınç altında sertleşip patlamadıkları için bolca almıştım ve planladığım akvaryumları kuramadığım için elimde kalanları satıyorum.