Keşfet

Çok şükür kuruluma başladık

ZyNL

Yeni Üye
110'60'50 kurulumu gerçekleştirmeye basladik tasarim nasil olmuş arkadaşlar ps buble king cone 200 kafa motoru royal exclusiv red dragon 4.5  kum 22.5 kilo aragonit kum 35 kilo yerli kaya armaturum giesman matrix 8.39 du ama ben hibrite cevirdim tuzumuz reeflower coral salt olcak  biodigest ve bioptim bakteri kulturu var daha sayamadigim bi kac malz de vardi

Ekli dosyayı görüntüle 54850

Ekipmanlar bu kadar iyiyken acaba kayalar da imkan el verdiğince fiji kayaları ile desteklense miydi?

Ekipmanlar bu kadar iyiyken acaba kayalar da imkan el verdiğince fiji kayaları ile desteklense miydi?
Valla usta imkan olsa alirdim da tank buyuk buna fiji almaya kalksam baya bi para vermem gerekirdi

Güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

İyi hobiler.

Double cone 200 çok büyük gelecek..

Aynı ölçülerde 4 tang ve muhtelif bir sürü balık ile double cone 150 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor..

Aynı ölçülerde 4 tang ve muhtelif bir sürü balık ile double cone 150 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor..
Fazla büyük gelmez ilk etapda olabilirde ilerde tam yeter girecegim canlilara gore

Hiç bir zaman kuru toplatamayacaksınız kolay gelsin.. ????

Öncelikle yeni kurulum hayırlı ve uzun soluklu olsun.
Eğer ileride ps yi satarsanız ben alabilirim [emoji23][emoji23][emoji23]
Sülük gibi yapıştım hemen [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle yeni kurulum hayırlı ve uzun soluklu olsun.
Eğer ileride ps yi satarsanız ben alabilirim
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Sülük gibi yapıştım hemen
emoji23.png
emoji23.png

Tabiki olabilir bi bakalim o gunlerer ddahaa cookk varr :)sen izaman kadar bulursun

Tabiki olabilir bi bakalim o gunlerer ddahaa cookk varr :)sen izaman kadar bulursun
Zaten şu anda benimde acelem yok ama hazırda ben varım aklının bir köşesinde olsun diye yazdım [emoji23]

Bende 130×73×50 tanka supermarin 300 rd3 speedy kullanıcam[emoji2]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 130×73×50 tanka supermarin 300 rd3 speedy kullanıcam
emoji2.png

İnan sanada fazla gelir derler kesin :) hayurli olsun usta kazasiz belasiz olur ins

Bu kadar kaliteli ekipman ile kurulum yapıyorsanız benim size tavsiyem tuz olarak Aquaforest Probiyotik Reef Salt kullanın hem diatomda hemde devamında başınız ağrımasın. Tuz en önemli temel sarf malzemesi. Burada yapacağınız hata size devamında daha fazla maddi zarar anlamına gelebilir. Yinede siz bilirsiniz tabi saygı duyarım. Benimki sadece bir dost tavsifesi.. Mutlaka Ro su olması gerektiğinide hatırlatmak isterim.

Hayırlı olsun. Keyfiniz daim olsun..

Bu kadar kaliteli ekipman ile kurulum yapıyorsanız benim size tavsiyem tuz olarak Aquaforest Probiyotik Reef Salt kullanın hem diatomda hemde devamında başınız ağrımasın. Tuz en önemli temel sarf malzemesi. Burada yapacağınız hata size devamında daha fazla maddi zarar anlamına gelebilir. Yinede siz bilirsiniz tabi saygı duyarım. Benimki sadece bir dost tavsifesi.. Mutlaka Ro su olması gerektiğinide hatırlatmak isterim.

Hayırlı olsun. Keyfiniz daim olsun..
Tesekkur ederim usta ro su kullanacagim ama aquaforest probiyotik ilk kurulumda kimse onermedi  red sea dusunmustum ama maddi imkanim el vermedigi icin malesef alamadim reeflower coral salt kullanicam nasipse son ana kadar degismezsem eger :) onu cok ovduler 

Tesekkur ederim usta ro su kullanacagim ama aquaforest probiyotik ilk kurulumda kimse onermedi  red sea dusunmustum ama maddi imkanim el vermedigi icin malesef alamadim reeflower coral salt kullanicam nasipse son ana kadar degismezsem eger [emoji4] onu cok ovduler 
Tuz için paradan kaçma kardeşim. Sonra övgüler seni kurtarmaz[emoji16] Aquaforest Reef Salt kullan[emoji106]

İnan sanada fazla gelir derler kesin :) hayurli olsun usta kazasiz belasiz olur ins
Yazmiyim diyorumda

Hic hayatinizda acip ureticilerin yabanci kaynaklarda kullanicilarin sorduklari sorulara verdikleri cevaplari okudunuz mu ?

Royal Exclusive Klaus yazin googela azicik goz gezdirin, bunu ben soylemiyorum anlayacaksiniz.

Klaus kim mi? Royal exclusive firmasinin sahibi :)

Yazmiyim diyorumda
Hic hayatinizda acip ureticilerin yabanci kaynaklarda kullanicilarin sorduklari sorulara verdikleri cevaplari okudunuz mu ?

Royal Exclusive Klaus yazin googela azicik goz gezdirin, bunu ben soylemiyorum anlayacaksiniz.

Klaus kim mi? Royal exclusive firmasinin sahibi [emoji4]
Büyük tank yapıcaz hayaliyle aldık şimdi ki aklım olsa ne param yeter nede almak gibi bir niyetim olurdu.döviz kurundaki ve akvaryum giderlerindeki yükselişler 130cm ilk tanka yönlendirdi.satsak alan olmuyor almak isteyenler Çin malı ps fiyatı veriyorlar.bir şekilde kullanıcaz artık yapacak birşey yok

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri