Keşfet

Çok Ucuza Elde Kalan Malzemeler; Özellikle Nanoculara...

karga tulumba

Yeni Üye
Ad Soyad
burhan
Merhaba,
şu aşağıdakiler satılıktır. Kargo yapılır. Alıcıya aittir. Rezerve yoktur.

Tamamı 100 TL

1) Nature's Ocean Samoa Pink 9.07 kg Canlı Kum (Yeni kurulum için aldığım samoa pink kumlardan 1 torba boşa çıktı. Ambalajlı halde durmaktadır. Canlı kumdur ancak üzerinde belirtilen son kullanma tarihi geçiktir. Ben yıkamadan kullandım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Daha doğrusu riske girerek canlılığından faydalanmak istedim 
clear.png
 Amacıma da ulaştım. Normal paket fiyatı 100 TL üzerindedir. 

2) Nano tanklara yetecek kadar soğutucu fan. Mandallı. Şuna benziyor: 

3) Rowa Phos 100 ml. 1/3-1/4 oranında dolu. 

4) Elos Nitrat + Fosfat + Magnesium Testler (Son kullanım tarihleri geçik. Test edildi; doğru sonuç veriyor. Mg'um kullanım talimatı yok. O yüzden yapamadım. Testler % 99 dolu) 

5) 1x18 watt Mavi PowerLed Işık Tesisatı (Armatür değildir, sadece tesisattır, bozuktur, anlayan yapabilir; ben anlamıyorum. Driver'ı 30 watt'a kadar)

Selamlar, saygılar... 

1) Nature's Ocean Samoa Pink 9.07 kg Canlı Kum (Yeni kurulum için aldığım samoa pink kumlardan 1 torba boşa çıktı. Ambalajlı halde durmaktadır. Canlı kumdur ancak üzerinde belirtilen son kullanma tarihi geçiktir. Ben yıkamadan kullandım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Daha doğrusu riske girerek canlılığından faydalanmak istedim 
clear.png

4) Elos Nitrat + Fosfat + Magnesium Testler (Son kullanım tarihleri geçik. Test edildi; doğru sonuç veriyor. Mg'um kullanım talimatı yok. O yüzden yapamadım. Testler % 99 dolu) 

5) 1x18 watt Mavi PowerLed Işık Tesisatı (Armatür değildir, sadece tesisattır, bozuktur, anlayan yapabilir; ben anlamıyorum. Driver'ı 30 watt'a kadar)

80 TL

Selamlar, saygılar... 

Bayram İndirimi.

İlk gelen alır :)

Kalanların tamamı 50 TL

clear.png

4) Elos Magnesium Testi (Son kullanım tarihleri geçik ve kullanım talimatı yok. Hıyarlağıma denk geldi; böyle almışım. Ancak test % 99 dolu) 

50 TL güncel...

No reserve...

ışık tesisatının detayları neler

18 adet mavi power led 1 watt lık hepsi

1 adet PCB üzerine oturtulmuş durumda

1 adet de 30 watt 350 mA driver.

Tesisat bu kadar. Ancak şu an neden bozuldu bilmiyorum; bilen biri kolaylıkla halleder.

50 TL güncel...

No reserve...

Konu görüntüleyen kullanıcılar