karga tulumba
Yeni Üye
- Ad Soyad
- burhan
Merhaba,
şu aşağıdakiler satılıktır. Kargo yapılır. Alıcıya aittir. Rezerve yoktur.
Tamamı 100 TL
1) Nature's Ocean Samoa Pink 9.07 kg Canlı Kum (Yeni kurulum için aldığım samoa pink kumlardan 1 torba boşa çıktı. Ambalajlı halde durmaktadır. Canlı kumdur ancak üzerinde belirtilen son kullanma tarihi geçiktir. Ben yıkamadan kullandım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Daha doğrusu riske girerek canlılığından faydalanmak istedim
Amacıma da ulaştım. Normal paket fiyatı 100 TL üzerindedir.
2) Nano tanklara yetecek kadar soğutucu fan. Mandallı. Şuna benziyor:
3) Rowa Phos 100 ml. 1/3-1/4 oranında dolu.
4) Elos Nitrat + Fosfat + Magnesium Testler (Son kullanım tarihleri geçik. Test edildi; doğru sonuç veriyor. Mg'um kullanım talimatı yok. O yüzden yapamadım. Testler % 99 dolu)
5) 1x18 watt Mavi PowerLed Işık Tesisatı (Armatür değildir, sadece tesisattır, bozuktur, anlayan yapabilir; ben anlamıyorum. Driver'ı 30 watt'a kadar)
Selamlar, saygılar...
şu aşağıdakiler satılıktır. Kargo yapılır. Alıcıya aittir. Rezerve yoktur.
Tamamı 100 TL
1) Nature's Ocean Samoa Pink 9.07 kg Canlı Kum (Yeni kurulum için aldığım samoa pink kumlardan 1 torba boşa çıktı. Ambalajlı halde durmaktadır. Canlı kumdur ancak üzerinde belirtilen son kullanma tarihi geçiktir. Ben yıkamadan kullandım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Daha doğrusu riske girerek canlılığından faydalanmak istedim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
2) Nano tanklara yetecek kadar soğutucu fan. Mandallı. Şuna benziyor:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
3) Rowa Phos 100 ml. 1/3-1/4 oranında dolu.
4) Elos Nitrat + Fosfat + Magnesium Testler (Son kullanım tarihleri geçik. Test edildi; doğru sonuç veriyor. Mg'um kullanım talimatı yok. O yüzden yapamadım. Testler % 99 dolu)
5) 1x18 watt Mavi PowerLed Işık Tesisatı (Armatür değildir, sadece tesisattır, bozuktur, anlayan yapabilir; ben anlamıyorum. Driver'ı 30 watt'a kadar)
Selamlar, saygılar...