Keşfet

Crowned Pearlyscale Butterflyfish

yusufragip

Yeni Üye
Ad Soyad
yusuf ragib
Akvaryumuma mercan gircegim icin kendisine yuva ariyorum bir an once elimden cikarmam lazim fiyatta kolaylik yaparim (mantikli fiyatlar tabiki ) 12 13 cm boylarinda gayet saglikli tubifexle beslenen canli . Suan akvaryumun icinde bir boza kabinin icinde duruyor gayet keyifli fakat icim elvermiyor bir an once birileri talip olursa cok sevinirim

Maşallah gerçekten harika bir canlı keşke resif uyumlu olsaydı.Hayırlı satışlar

Maşallah gerçekten harika bir canlı keşke resif uyumlu olsaydı.Hayırlı satışlar
Cok tesekkur ederim kendisinin reef safe olmadigini biliyordum fakat direk zoalari teker teker patir patir cikarip soktugunu bilmiyordum yese feda olsun cikarip cikarip atiyor :D ilginc ama seyri mukemmel hayvan marinciler kacirmasin suan 5 ltl;ik boza kabinda akvaryum icinde yuzyuzor

Cevapladim

Canlı kuru kup tubıfexle beslenmekte tek tuk granul almaktadır 110 ytlye almıstım zaten kendısı bır haylı buyuk fakat fıyatta yıne ufak tefek yardımcı olmaya calısırım

Canlı kuru kup tubıfexle beslenmekte tek tuk granul almaktadır 110 ytlye almıstım zaten kendısı bır haylı buyuk fakat fıyatta yıne ufak tefek yardımcı olmaya calısırım
05358201230 numaram pazarlıksız 90 ytl sondur bır an once yuva arıyorum

Tesekkurler Yalcin bey gercekten cok guzel canli ... Canli yeni evini bulmustur Wagamama (Ahmet) arkadasimiz sahiplenmistir Carisma1960 (Ugur abime ) a tesekkuru borc bilirim :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri