Keşfet

Curve5 Motoru

montana

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahim
Bubble Magus Curve 5 ps motoru bozuldu. Sp 1000 modeli kullanılmış bu ps'de. Fakat hiçbir yerde bulamadım. Sp 2000 modeli var ellerinde fakat olmaz diye düşünüyorum. Zira curve7 için üretilmiş ve daha büyük ebata sahip olduğundan benim curve5 içine oturmaz. 

450-500 verip yeni ps almak istemiyorum açıkçası. 

Curve 5 için önereceğiniz muadil bir motor var mıdır?

İçine otururmu bilmem ama jebaonun dc2000 modelini deneyebilirsiniz.

Jebao dc 2000'de piyasada yok. Ne şans ! 

Hepsi buradada var sanırım.
Maalesef yok. Bu ve stoğunda var görünen pek çok site ve satıcıyla görüştüm. Fakat hiçbirinde yok maalesef. Hatta aynı satıcı N11'de de  aynı kullanıcı ismiyle satış yapmakta. İthalatçı firmayla dahi görüştüm. En erken 2 ay sonra geleceğini ifade ettiler. Emanet bi NAC5 buldum. Onunla idare ediyorum şimdilik. Bubble magus gibi Türkiye'de çok tercih bir markanın yedek parça sıkıntısı yaşatmaması gerek aslında. Emanet PS bulamasaydım, sırf motor yüzünden komple yenisini almam gerekecekti.

Kardeşim alttaki linkte sanırım satılıyor.Ürün bilgileri kısmında firmanın watsapp adres i var.Admlarla konuş motor ve çırpıcı dahil fiyatsa 38 dolara alırsın.İthalat 2 aya gelirse Çinden almak daha kısa sürer. Türkiyede daha ucuz beklerim diye düşünme googleda öne çıkmak için stokta olmayan ürünleri bilerek çok ucuz yazıyorlar.

şirketimizin telefonu: + 8602029834510

WeChat: A1893591

WhatsAPP: + 8618922761508

QQ: 1033003472

e-posta: puyangliaquarium @aliyun.com

Teşekkürler. Satıcıyı watsappa ekledim. Aslında daha önce de bu ilana bakmıştım. Gelir mi gelmez mi diye emin olamadım. 

Arızalı motoru satıcı firmaya yolladım. Kontrol edip dönüş yapacaklar. Belki de tamir ederler ya da yenisini bir şekilde temin ederler. Zira her cihazın 10 yıl yedek parça bulundurma garantisi var ülkemizde. Satıcı firmalar/ithalatçılar 10 yıl yedek parça temin etmek zorunda.  

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri