Merhaba herkese. Cyano sorunum icin cyano remove bulmuştum ve 10 gün bunu uyguladım. Camlar dahil heryer katman gibi olmustu ve tüm heryer benek benek cyanolardan kurtulmaya başladı. Bende kayaları çıkarıp çok az fırça ile dokunarak su cekimi yaptıgım suyla yıkadım. (4 parçanın 1 tanesini çıkarmadım. ) çamur gibi su aktı.
Camlari da biraz mekanik olarak da sildim.
Ama size sorum su , malum çok sifon yapılmıyor çünkü kumlar da hemen geliyor. Bu nedenle yerlerde hala biraz var zira koyu renkli ( hiç bir temizlik elemanı Yok suanda tankta ) bunun da etkisi olabilir yerlerin öyle kalmasına. Dalgayı arttırdım.
Sizce kullanmaya davam etmeli miyim. Bu arada ilk 3-4 gün çok çok az bir dozla girdim. Söylenenin 1/3 u kadar.
Suan bir cay kaşığı kadar kullanıyorum 80 litreye.
Bir görsek ekliyorum kumlarla alakalı.
sadece koyu yosun gibi değil de yakından bakınca üzeri sallanacak kadar kuvvetli bisey.
Tesekkurler.
Ekli dosyayı görüntüle 49179
Camlari da biraz mekanik olarak da sildim.
Ama size sorum su , malum çok sifon yapılmıyor çünkü kumlar da hemen geliyor. Bu nedenle yerlerde hala biraz var zira koyu renkli ( hiç bir temizlik elemanı Yok suanda tankta ) bunun da etkisi olabilir yerlerin öyle kalmasına. Dalgayı arttırdım.
Sizce kullanmaya davam etmeli miyim. Bu arada ilk 3-4 gün çok çok az bir dozla girdim. Söylenenin 1/3 u kadar.
Suan bir cay kaşığı kadar kullanıyorum 80 litreye.
Bir görsek ekliyorum kumlarla alakalı.
sadece koyu yosun gibi değil de yakından bakınca üzeri sallanacak kadar kuvvetli bisey.
Tesekkurler.
Ekli dosyayı görüntüle 49179