Keşfet

Dalga Motoru Aranıyor

acar

Aktif Üye
Ad Soyad
f acar
Seio m1500 yada seio m2600 dalga motorları arıyorum bilginize

güncel

güncel

güncel

güncel

bende m1500 var ne kadar fiyat veriyorsunuz?

güncel

mrhb.

arkadaşım elimde kutusunda açılmamış seıo m1500 mevcut.isterseniz 80 tl ye verebilirim.

(not:çağlar bey anladığım kadarı ile boş vakitlerinde formdaki insanlarla dalga geçen biri.dikkate almayınız.)

herkes anlamak isteddiğini anlarmış serkan bey

SATIN ALICAĞIM ÜRÜNÜN PARÇASI EKSİKMİ DİYE SORMAK SİZE GÖRE DALGA GEÇMEK OLABİLİR .

BABAMIN OĞLU DEĞİLSİNİZ YA SORUCAM TABİKİDE .

YUKARDAKİ MESAJIMI GÖRMÜŞ BİLİP BİLMEDEN Bİ,ŞEYLER YAZMIŞSINIZ SİZ BEİM Ö.M DEN

NE GÖRÜŞTÜĞÜMÜ NE BİLİYORSUNUZ ARKADAŞ BANA FİYATINI SİZ SÖYLEYİN ÜRÜN SİZİN DEMİŞTİ BENDE KARARSIZ BİRİYM NAPİYİM AYLARDIR AKVARYUMUN ÖLÇÜSÜNE ZOR KARAR VERDİM SİZİN İÇİN KİŞİLİĞİMİ DEĞİŞTİREMEM YA

SATMAYIN BANA MALZEMENİZİ OLURDA BİRŞEYLERİMİ SATARSAM ALMAYIN BENDEN DE BİRŞEY SERKAN BEY.

BEN KİMSEYE BİŞEYİMİ SATMAK ZORUNDA DEĞİLİM .

İSTEYEN ANLAŞIR İSTEYEN ANLAŞMAZ BENLEN AMA SİZİN DALGA GEÇMEK OLARAK ALGILADIĞINIZ ŞEY BENİM KARARSIZLIĞIM.

BUNU DA SİZ KANITLAMAK ZORUNDA FİLAN DEĞİLİM .

ÖNCELİKLE BÖYLE BİR POLEMİĞİN İÇİNE GİRDİĞİMN İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.

ÇAĞLAR BEY TABİKİ BİR ŞEY ALIRKEN PARÇASI VARMI SORMAK EN DOĞAL HAKKINIZ.ALMAMAKTA HAKKINIZ.

HAKKINIZ OLMAYAN FORMA ARANIYOR DİYE İLAN VERİP SİZE ZAMAN AYIRIP YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN İNSANLARA ARADIĞINIZ MALZEME İÇİN BENİM DAHA AKVARYUMUM BİLE YOK MOTORUM YOK DAHA LİSE BİRDEYİM BUKADAR PARAYI NERDEN BULABİLİRİM!!!!!!!!!!!!!!!!

BUNUDA GEÇTİM ARANIYOR DİYE İLAN VERDİĞİNİZ BİR MALZEME İÇİN BAŞKA BİR ARKADAŞA ELİMDE VAR KAÇ PARA VERİYORSUNUZ GİBİ ONDAN ALAYIM BUNA SATAYIM GİBİ DAVRANIŞLARDA BULUNMAYA HAKKINIZ YOK...

BU FORMDA İNSANLAR BİRBİRİLERİNE DÜRÜSTÇE YARDIMCI OLDUKÇA HEM FORM HEMDE BU HOBİ GÜZELLEŞECEKTİR.SAYGILAR

ÖNCELİKLE BÖYLE BİR POLEMİĞİN İÇİNE GİRDİĞİMN İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.
ÇAĞLAR BEY TABİKİ BİR ŞEY ALIRKEN PARÇASI VARMI SORMAK EN DOĞAL HAKKINIZ.ALMAMAKTA HAKKINIZ.

HAKKINIZ OLMAYAN FORMA ARANIYOR DİYE İLAN VERİP SİZE ZAMAN AYIRIP YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN İNSANLARA ARADIĞINIZ MALZEME İÇİN BENİM DAHA AKVARYUMUM BİLE YOK MOTORUM YOK DAHA LİSE BİRDEYİM BUKADAR PARAYI NERDEN BULABİLİRİM!!!!!!!!!!!!!!!!

BUNUDA GEÇTİM ARANIYOR DİYE İLAN VERDİĞİNİZ BİR MALZEME İÇİN BAŞKA BİR ARKADAŞA ELİMDE VAR KAÇ PARA VERİYORSUNUZ GİBİ ONDAN ALAYIM BUNA SATAYIM GİBİ DAVRANIŞLARDA BULUNMAYA HAKKINIZ YOK...

BU FORMDA İNSANLAR BİRBİRİLERİNE DÜRÜSTÇE YARDIMCI OLDUKÇA HEM FORM HEMDE BU HOBİ GÜZELLEŞECEKTİR.SAYGILAR

abicim sen çok yanlış anlamışsın benim elimde bir m 1500 daha var o zamanlar denemek için almıştım ve tunze düşüüyordum satmak istemiştim ama seio ile kurulmuş güzel tanklarda var nede olsa eşeğe altın semer koysan eşek gine aynı eşek değilmi

bende vaz geçtim satmaktan ayrıca yazdığım tarihe bakarsan seninle konuşmamızla arasındaki frakı görüceksin.

Birisine birdaha bilip bilmeden bu adam şöyledir diye benim hakkımda mesaj yazıp adımı kirletme bi yanlışım olmuşsa sana ,gel bana söyle önce benim kendimi savunmaya hakkım var .Sonra istersen başlık aç benimle ilgili ama benim kendimi yalan yanlış iddalara karşı savunmaya hakkım var.

Burayı daha fazla meşgul etmeyin lütfen ö.m den yazın bişey yazıcaksanız başlık amacından sapıyor.

Gerçekten yardımcı olmak isteyeni ben anlayabiliyorum .

ÖRN:

a kişisi bir ilan açmış ben de ihtiyacım olan bişey buldum ama 60 tlm yok da 50 tlm var ben ona ya rezerv edermisin derim yada 50 ye satarmısın derim ikisinden birini yapıyorsa o kişi bana yardımcı olduğunun benim için kanıtıdır .

ben o zaman ayıranların hepsiyle gerektiği kadar ilgileniyorum.

inanın bu forumda sizin dalga geçme anlayışınıza uyuan kişiler daha var almak istediğimi bana satmayan havalı kişiler filan.Ki satmak zorunda değiller ama sana satmıyorum başkasına satıyorum demeleri gerekli bence

Moderatör tarafında düzenlendi:
beyler motor alınmıştır....

polimige gerek yok herkez rahat olsun

Konu görüntüleyen kullanıcılar