Keşfet

DALGA MOTORU GÜÇ TAVSİYESİ

orkuncamlar

Yeni Üye
Ad Soyad
Orkun
Arkadaşlar merhaba, dalga moturu alıcam fakat güçleri hakkında görerek bilgi sahibi olmadığım için karar veremedim bu litre/saat kaçlık olması gerekiyor...akvaryum ölçüleri 120*55*55h 

motorlar için yazıldığına göre kaçlık LİTRE/SAAT 'lik almam gerekiyor...akvaryum her türlü mercan ve balığa ev sahipliği yapıcaktır...tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

üstteki linki kullanabilirsiniz,

ölçü birimi kısmını metric yapın,

akvaryum ölçülerinizi cm olarak girin,

cam kalınlığını cm cinsinden nokta kullanarak girin örneğin, 0.9cm veya 1.2mm diye...

hesaplatın, grafiği okuyun, sps için ne aralıkta, lps için ne aralıkta kullanılıyor fikir edinin...

Tamamen kaya tasarimi ve tankin dolulugu ile alakali durum. Biraz daha buyuk bir tankim var, 2 mp40, 2 wp40 bir de newa 5.1 kullaniyorum. Kaya tasariminiz alcak ve yayilmis ise 2 wp40 baya saglam akinti saglayabilir. Ama tankin kayalari yuksek ve akvaryuun ortasina konumlandirildiysa ilave kucuk motorlar ile olu bolgeler halledilebilir. 

Çin malı ürünler ile kaliteli ürünlerin karşıladıklarını iddia ettikleri veriler aynı olsa da pratikte aynı olmuyor. Ve ayrıca çin malı ürünlerin bir süre sonra performansları düşebiliyor. Ölçüleriniz için kafamda önerim var ama bütçe de önemli. Bana kalırsa bütçe sorun değil ise Bir tunze 6208 ve yanında 6055 güzel olacaktır. Az daha paraya kıyılabilirse 6055 yerine 6095 daha uygun olur. Bu kombinasyonla ömürlük olur ... Çok aksi bir durum olmadıkça bir daha dalga motoru yada yedek parça derdiniz olmaz. 

Bütçe kısıtlıysa 2 adet jebao rw-8 uygun olacaktır. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çin malı ürünler ile kaliteli ürünlerin karşıladıklarını iddia ettikleri veriler aynı olsa da pratikte aynı olmuyor. Ve ayrıca çin malı ürünlerin bir süre sonra performansları düşebiliyor. Ölçüleriniz için kafamda önerim var ama bütçe de önemli. Bana kalırsa bütçe sorun değil ise Bir tunze 6208 ve yanında 6055 güzel olacaktır. Az daha paraya kıyılabilirse 6055 yerine 6095 daha uygun olur. Bu kombinasyonla ömürlük olur ... Çok aksi bir durum olmadıkça bir daha dalga motoru yada yedek parça derdiniz olmaz. 

Bütçe kısıtlıysa 2 adet jebao rw-8 uygun olacaktır. 
İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..DİKKATE ALICAM FIYATLARINI INCELIYCEM.

Konu görüntüleyen kullanıcılar