Herkese iyi akşamlar. Tank nano olduğu için kafa motoru yeterli gelince dalga motoru kullanmıyordum henüz. Fakat ister istemez azda olsa yerde ölü noktalar kalabiliyor. Ve yandan sumpun üstten su çeken yerine dalga gelmeden bazen dolanmaya devam edebiliyor. Yüzey azda olsa dalgalı oluyor fakat kendi çapında bir sirkülasyon olduğu için çok azda olsa yüzeyde yağ denir mi bilmiyorum birikme olabiliyor, su oraya itilse sump çekecek.. Uzun lafın kısası hydor koralia alıcam ödeme yapacaktım şuan fakat son anda aklıma takıldı ben koralia nano alacaktım 900l/h olandan. tank 60x35x36 yani nano bile olsa 60 cm suyu basması gerekecek. 600L/H lık kafa motoru bile karşı cama baya kuvvetli basıyor o yuzden 1600 olan model fazla uçuşur diye düşündüm zira kum kalkmaya çok müsait hatta kendince hareket ediyor kafa motoruyla.
Yani 900 alsam çok küçük gelme suyu dolandırma sorunu yaşar mıyım ? ( Ben bundan yanayım çünkü dalga motorsuz bile döngü fena değil, ama ben kullandım çok güçsüz falan diyen olursa seçimi değiştiricem.)
Veya 1600 alsam fazla mı gelir acaba ? Teşekkürler...
Yani 900 alsam çok küçük gelme suyu dolandırma sorunu yaşar mıyım ? ( Ben bundan yanayım çünkü dalga motorsuz bile döngü fena değil, ama ben kullandım çok güçsüz falan diyen olursa seçimi değiştiricem.)
Veya 1600 alsam fazla mı gelir acaba ? Teşekkürler...