Keşfet

Dalga Motoru Seçimi

ege3580

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökhan Y.
Merhaba arkadaslar,

Bir arkadaşımıza da bu zehiri aşıladım :)  75*55*45h bir tank kuruyoruz. Dalga motoru olarak sirkülasyonu tam sağlayabilmek adına 2 adet motor kullanmak istiyoruz. Bir tanesini RW4 yada RW8 alacağız ancak karar veremedik. RW8 kuvvetli gelir mi? Eğer RW4 yeterli gelir derseniz onu satın alacağız. Fikirlerinize ihtiyacımız var.

Rw-4 yeterli, lps ağırlıklı 65*40*40 ölçülerindeki akvaryumda 3 ya da 4. Güç seviyesinde kullanıyorum. 8 ya da 10 a kadar güç seviyesi var.

Ben 130 cm tankta 2xRw8 kullanıyorum . Bence rw4 yetecektir. Keyifli kurulumlar dilerim.

ben 60*60*55 tankımda 2 adet rw 4 kullanıyorum  ve  sızede yeterlı gelıcektır rw 8 i kısık ayarda kullanmaktansa rw 4 ü tam randımanda kullanmak daha mantıklı dır diye düşünüyorum...

tşkler

Merhaba,

80x45x45h ölçüleri için rw 4 tek başına yeterlimidir? 

Başka soru;

Sabit modda çalışan klasik dalga motorum var aslında ama illa modlumu olması lazım.. Sabit çalışmasında bir mahsur varmı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

80x45x45h ölçüleri için rw 4 tek başına yeterlimidir? 

Başka soru;

Sabit modda çalışan klasik dalga motorum var aslında ama illa modlumu olması lazım.. Sabit çalışmasında bir mahsur varmı
Merhaba,

Benim tankın ölçüleri 87x55x50 iki adet rw4 kullanıyorum. Tavsiyem karşılıklı 2 adet rw4 daha iyi olacaktır.

Açıkçası modunu hiç değiştirmiyorum hep aynı modda çalışıyor. Sabit çalışmasında bence mahsur yok, önemli olan tankın tüm bölgesine dalga sağlayabilmek. Bu yüzden tek rw4 sonraki aşamalarda yetmeyebilir. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar