Keşfet

Davut Şems in dönüşü

davoud

Yeni Üye
Ad Soyad
Davut Şems
Eski ve yeni arkadaşlarıma selamlar,nihayet akvaryum geldi ve yavaş yavaş acele etmeden başladık,

Akvaryum ebatları 200x80x60h sump 160x80x42 içinde refigium 80x40x40 ,cam 1cm arka fon mavi ,sehpa siyah boyalı ahşap,

PS Bubble king supermarine 250,aydınlatma 3x Radion xr 30w,kafa motoru nowjet6000,Wavebox tunze 6214,Mp 40.....devamı zaman bulunca yazacağim...saygılar

Ekli dosyayı görüntüle 37305

Hayırlı olsun. Küçük olsun benim olsun da demiyorsun.  ;)  

Ne besleyeceksin bunun içinde?

Hayırlı olsun Davut abi ;)

Merhaba Türker,görüşmeyeli çok oldu :)(ustat) teşekkür ederim,küçük bizi bozar büyük olsun bizim olsun,sen beni tanırsın büyük akvaryum severim ilk mesaj senden olmasıda beni mutlu etti,akvaryum mix olacak büyük konuşmayım ama %99 balıklar sürü ve küçük olacak mercanlarda akıntı ve konuma göre ayarlıyacağım,hayırlısıyla saygı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun. Davut Abi... Çok iddaalı gördüm seni :)  

merhaba dostum,teşekkür ederim iddialı değilim sadece dostlarim sayesinde ve azda olsa tecrübemle bir şeyler yapmaya çalışacam amaç hobiden zevk almak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlısı olsun güzel görünüyor..

Hayirli olsun Davud bey. 

efsane geri dönmüş, akvaryumlarınızın her zaman takipçisiydim, yeni akvaryum kurulumu arifesinde, sizin de tekrar kurulum yapmanızdan çok büyük zevk duydum, hayırlı olsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Davut abi hayırlı olsun.Haberlerini alıyorum 

İnsallah sorunsuz, güzel tank olması dilegiyle

Hayırlı ve uzun ömürlü olsun kurulumunuz. Ölçüler güzel akvaryum yakışıklı, odada siz balıklarla değil balıklar sizinle yaşayacak gibi görünüyor :)

Hayırlısı olsun güzel görünüyor..
çok sağol Evrencim :)

efsane geri dönmüş, akvaryumlarınızın her zaman takipçisiydim, yeni akvaryum kurulumu arifesinde, sizin de tekrar kurulum yapmanızdan çok büyük zevk duydum, hayırlı olsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler :) saygılar

Davut abi hayırlı olsun.Haberlerini alıyorum 

İnsallah sorunsuz, güzel tank olması dilegiyle
çok sağoll dostum yakında görüşeceğiz Atilla

Davut abi hayırlı olsun.
Çok sağol dostum,seninlede bazi konularda görüşeceğim saygılar

Hayırlı ve uzun ömürlü olsun kurulumunuz. Ölçüler güzel akvaryum yakışıklı, odada siz balıklarla değil balıklar sizinle yaşayacak gibi görünüyor :)
teşekkürler,balıklarla beraber yaşıyacağız :) saygılar

Bugün RO makinesinı bağladık ve suyu bastık biraz yavaş akıyor yarın dolar inş,ledlerinde bağlantılarını ayarlıyorum,

bu arada eskı hobici dostlarım Gökhan yücel ve Gökhan Orduhan dostlarıma yardımları içim teşekkür ederim,saygılar

Konu görüntüleyen kullanıcılar