Keşfet

Deniz Akvaryumu Ve Içme Suyu Için

ayrancı

Yeni Üye
Ad Soyad
Erhan
Ekli dosyayı görüntüle 18595.Ekli dosyayı görüntüle 18596.Arkadaşlar ufak olan RO satıldı,teşekkür ederim,bu ilandaki RO ise daha büyük , daha kaliteli ve motorlu,ister içme suyu olarak su alın,isterseniz üzerindeki vana ile su tatlandırıcıya girmeden ,akvaryum için koyulan silkat tan, akan suyu  alabilirsiniz

fiyat yazmamışsınız

ooo özür dilerim arkadaşlar ,koşuşturmaca dan unutmuşum,ben bunu silkat sız olarak 120 e aldım,Zafer beyden aldığım silkat ı ilave ettim ve Yılbaşına doğru almıştım,arıtmayı zaten.600 tl diyorum

ooo özür dilerim arkadaşlar ,koşuşturmaca dan unutmuşum,ben bunu silkat sız olarak 120 e aldım,Zafer beyden aldığım silkat ı ilave ettim ve Yılbaşına doğru almıştım,arıtmayı zaten.600 tl diyorum

ben silikatı istemiyorum, aldığınız fiyat 120 ye almak istiyorum sizden :D

120 yazmışım yanlışlıkla özür dilerim,1200 e diyecaktim

dostum senin fiyatlar sürekli değişiyor 65 tl yazıyon sonra 600 tl diyon 1200 tlye aldım diyorsun nasıl iş bu?????

eğer takip ederseniz 65 lik olan sadece akvaryuma aldığım küçük RO,ilandada belirttim satıldığını ,600 dediğim evdeki büyük ve kaliteli olan ,üstelik içme suyu içinde kullanılan

senden haber bekliyordum almak için sattığını arayarak haber verebilirdin kardeş bende sana güvenerek başka aramaya girmedim ayıp ettin.

Niye ayıp edeyim ki?sizin gibi bir kaç arkadaş benden haber bekliyordu,önceliği olan arkadaş parasını yatırdı aldı,ve sizin gibi değer almak isteyen arkadaşlara da bunu yazdım.

Güncel 

1200 e mi aldınız?

Evet tanıdık arkadaş satışını yapıyordu,daha sonra reçine bölümünü bir vana ile ilave ettim.

Arkadaşlar RO cihazı hiç ilan tarihinden bu yana boşta duruyor iş yerinde depoda duruyor,nakit indirim ve takasa açık 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri