Keşfet

Deniz Akvaryumumu Dağıtıyorum (balıklar)

astaa

Yeni Üye
Ad Soyad
Özkan ÖZBİLEN
Satılan Canlı(lar):Akvaryumumdaki tüm balıklar adet ve fiyatları;

1- Blue tang 1 adet 60 ytl

2- Bangai Kardinal 1 adet 30 ytl ( garlikle yeme alışır gibi durumda )

3- True percula 1 adet 30 ytl

4- Six line waresse 1 adet 25 ytl

5- fire fish 1 adet 20 ytl

6- cleaner shrimp 1 adet 25 ytl

Özkan Bey,

Cleaner shrimp'e talibim.

Selamlar,

Yıldırım

six line kaç cm?

Özkan bey tüm canlılarınıza talibim....Hepsini alabilirim

Tamer bey sizden cevap bekliyorum. Saygılar...

Balıklarla beraber 2 turbo snail 3 conch 1 küçük taşta 2 parça xeinayıda vericeğim ..

İlan günceldir. Tümüne birden istanbulda alıcı çıkmadığı için tek tekte verebilirim..

Balıklarla beraber 2 turbo snail, 3 conch, 1 küçük taşta 2 parça xeinayı, yemleri isteyene verebilirim.

Özkan Bey,

Cleaner shrimp'e talibim.

Selamlar,

Yıldırım

2 turbo snail, 3 conch, 1 küçük taşta 2 parça xenia ve six line a talibim ÖM attım.

Arkadaşlar Cenk arkadaşımızın canlılar için mesajına yanıt vermek durumunda kaldım..hafta sonuna kadar cenk beye sözüm var.Çok özür diliyorum şu anda sadece elimde ;

1- Blue tang 1 adet 60 ytl

kalmıştır. Çok sağlıklıdır kefilim B)

Özkan bey, haftasonu Cenk Bey canlıları almayacaksa da ben artık talebimden vazgeçtim.

Selamlar,

Yıldırım

Yıldırım Bey sanırım biraz sitemkar konuşmuşsunuz, buna çok üzüldüğümü belirtmek isterim. İlanlarda ilk evvel mesaj atana biliyosunuzki öncelik hakkı tanıyoruz. Ben mesajımı attıktan hemen sonra Cenk Bey bana ö.m olarak yanıt vermiş, tek hatalı olduğum konu Cenk beye canlıları ayırttığımı foruma yazmamak oldu. Yinede kusura bakmayın herhangibir ard niyetim yok. Saygılar... ÖZKAN

Blue Tang te ayrılmıştır. Teşekkürler...

Özkan Bey, artık talip olmadığımı bildirerek başka birisi talipse o talebi değerlendirebileceğinizi vurgulamak istemiştim.

Sitemkar değilim; sizi o kadar çok üzdüğümü de düşünemedim, özür dilerim.

Selamlar,

Yıldırım

Konu görüntüleyen kullanıcılar