Keşfet

Deniz Kestanesi

reheim

Yeni Üye
Ad Soyad
Reha İntepeli
Arkadaşlar elinde olan varsa hemen alabilirim!

Özellile bu türden,

verelim?

ne tel var ne msn var.hiçbişi yok..

iletişim?

Reha hayırdır denizkestanesi çifliği mi kuruyaorsun?? :) :): selamlar saygılar:)): akvaryumunu satmışsın hayırlı olsu:) :)

Sonunda Murat'la görüşebildim, sağolsun kendisi bana yardımcı oldu! Hakan, iyi ki 2 tane kestane aldım ki yetmedi, şimdi üçüncüsünü almayı düşünüyorum. Sendende birşey kaçmıyor!!!! :unsure:

Herkesin iyi kötü yosun problemi olmuşdur, zaman zaman........., genellikle kısa sürmektedir eğer uygun yöntemler seçilirse.... büyük bir tankta bazen sorun oluyor....bu yüzden yakınımın bir tankında inanılmaz derecede yosunlaşma oldu. Işığı azaltmadan, sudaki bazı elementleri(yosunu besleyen!) almadan- çıkarmadan bu doğal yöntemi daha uygun bulduk, yani Kestane-Temizliği! Ayrıca kumu da sürekli havalandırdığı gibi beyaz kalmasını da sağlıyor, görüntü muhteşem!!!!

Bu arada mespilia muhteşem ve ilginç bir canli, tavsiye olunur.

Arkadaşlar çok duygulandırdınız beni B) , sağolun varolun......

Selamlar

Reha

Bursadaki bir arkadaşımda var white sea urchin resimdekilerden daha güzel satmadıysa almanı öneririm. özelden telini yazdım...

ben de mespilia kadar temizlik yapan bi canlı daha görmedim. mercanları felan deviriyor ama yaptığı işin yanında göze batmıyor.

bir de acayip bi dışkı çıkartıyor kum gibi. nitrat yapar mı bilmem..

ben de mespilia kadar temizlik yapan bi canlı daha görmedim. mercanları felan deviriyor ama yaptığı işin yanında göze batmıyor.

bir de acayip bi dışkı çıkartıyor kum gibi. nitrat yapar mı bilmem..
Nitrat zaten var ve düsmüyorsa suyunuzda, kestanenin diskisiyla daha da yükselecegini sanmiyorum! Ama kesinlikle renk olarakta, görüntü olarakta cok güzel bir canli

Saygilarimla

Reha

Bursadaki bir arkadaşımda var white sea urchin resimdekilerden daha güzel satmadıysa almanı öneririm. özelden telini yazdım...
Tesekkürler...

Reha

Selçuk Bey white sea urchin den bahsetmişsiniz..

eğer satılmadıysa ben talibim tel ini bana da gönderebilirmisiniz...

Bu başlık iyi olmuş bendeki kestanenin white sea urchin olduğunu öğrendim. Gündüzleri kayaların altından çıkmıyor sadece geceleri aktif. Geceleri beyaz halkaları çok güzel parlıyor. Coralllin ve diğer alg lerin hastası yeme oranına siz bile inanamazsınız. Tek kötü huyu koca fragları kayaları bile yerinden oynatıyor.

Saygılarımla

Doğrusu white ring urchin olacak yanlış yazmışım.

Vallahi Reha yosun yapan nedeni bulamadığın sürece daha çok kestane tüketirsin kardeş.

En sonunda sumpta batan ve paslanan bir denizaltı bulursan şaşma :)

reha abi halledeeeeer:)

Konu görüntüleyen kullanıcılar