Keşfet

Deniz tavşanı

Paimei

Yeni Üye
Ad Soyad
Ogün
Merhabalar. Bugün akvaryumcudan deniz tavşanı aldım bakımı için ekstra bişey yapmam gerekiyomu yoksa sadece alglerle yetinebilirmi ?

c380c790aa812a0b247c9bdc2be9fab3.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deniz ? ları sünger yer diye biliyorum.

Kısa bir süre sonra tankta göremezseniz muhtemelen taşırmanın  içine girmiştir bazen oradan sump içine girer ve show biter ....

Akvaryumda sünger türlerinden üreyen varsa pek ayrılmaz ancak bitiminde yapacağın tek şey denizden sünger alıp akvaryumuna koymak olacak bendeki toplam 5 aydır mutlu mesut ama fark var benimkisi tavşan değil akrabalarından sümüklü :)  Berthellina granulata (deniz sümüklüsü)  sana tavsiyem sünger ama tabi başka bir yem tarzı varsa öğrenmek isterim... Yapman gereken tam cinsini öğrenip   bu siteden araştırman ben öyle yaptım pek akvaryumcuda bulabildiğim bir canlı deyil hocam kaç liraya aldın sorması ayıp?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Malesef hermit işini bitirdi :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadece güney amerikada yaşayan özel tek bir tür sünger ile beslenen özel bir tür. Akvaryumlarda şansının olduğu henüz görülmedi diye bir makale okumuştum. Aynısından alıp birkaç sünger çeşidi denedim fakat başarılı olamadım.

deniz sümüklüsü yaşıyabiliyor birebir örneğiyim akvaryumda haftada 1-2 defe cikip dolaşıyor aksamlari aktif bir canli su yuzeyindede gezebilyiyor

sumuk seklinde bir sivisi var gezdigi yerde biraktigi... zararini gormedim suan ınşallah yasamina devam eder masallah demeli... akvaryumuma kayadan gelmiş olan bir canlim inşallah uzun yil yasar...

Konu görüntüleyen kullanıcılar