Keşfet

Deniz yildizi ölümü

Naivetolga

Yeni Üye
Merhabalar forumda yeniyim 150lt tatli su akvaryumum mevcut yanindada deneme amacli 40lt tuzlu su akvaryumu yaptim 1hafta boyunca ici bos sekilde calisti iki gun once iki palyaco iki tane temizleme amacli salyangoz ve bir adet deniz yildizi koydum ancak deniz yildizi bugun baktimki ölmüş yanliz baliklarda bir sorun mevcut degil acaba neyi yanlis yaptimda öldü deniz yildizi yardimci olursaniz sevinirim

acaba türü neydi deniz yıldızının, muhtemelen kum veya yerli turuncudur, ikisi için de oturmuş ve doyabilmeleri için hacmi daha büyük tanklar gerekir yoksa açlıktan ölürler

Tesekkur ederim cevabiniz icin daha sonra  tekrardan deneyebilirim zaman gecince

bir haftalık akvaryumda balık ve diğer kabuklular da sorun yaşayacaktır, siz önce yeni kurulum konularını okuyun hem canlılara yazık olmasın hem paranız boşa gitmesin

Ben 4 aylık tanka  koydum deniz yıldızını yönete öldu. Bu canlilar icin neredeyse -pis- tank olması gerekiyor. 

Biraz eskimesi gerek sanırım. 

Pis demiyelimde oturmuş diyelim :)  benim tankımda 3 tane var yoksa tanka çöplük demek gerekir :)  

Önemli bir nokta da deniz yıldızları 26-27 derece üzerindeki sıcaklıklarda erimeye başlar ve erime başladıktan sonra kendilerini toparlamaları neredeyse imkansızdır.

Herkese çok tesekkur ederim

Konu görüntüleyen kullanıcılar