Keşfet

Dev Beyin...

chaos1907

Yeni Üye
Ad Soyad
Taşkın Zaim
Çok büyüdüğü için satıyorum.Öyle böyle değil artık tanka sığmıyor.İlgilenenler gelip görebilir.

Fiyat 150 YTL

Saygılar

Güncel...

Kimse istemiyor galiba ama yine de güncel...

güncel

inat ettim arkadaş...ya bu brain satılacak ya da birine hediye edicem en sonunda...

hala güncel

:D soteye yatmış, hazırda bekliyormuş adamlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnsan Beynine yapılan operasyonlar kadar riskli olabilir bence , bir rivayete göre ismi de burdan geliyormuş :p :p şaka bir yana fraglanabiliyormuş ama detayını ve riskini bilmiyorum.

ya da arkadaşlar,bu brain e ne verirsiniz?(para olarak değil takas ba'abında soft coral hariç...)

İnsan Beynine yapılan operasyonlar kadar riskli olabilir bence , bir rivayete göre ismi de burdan geliyormuş
default_tongue%20(1).gif
default_tongue%20(1).gif
aslında cup coral falan çekiçle girdin mi farglanıyor.bunu da o şeklide farglayabilirmişim gibi geliyor bana ama...?

Onur nerdesin fragla şu beyni :)

ya da arkadaşlar,bu brain e ne verirsiniz?(para olarak değil takas ba'abında soft coral hariç...)

aslında cup coral falan çekiçle girdin mi farglanıyor.bunu da o şeklide farglayabilirmişim gibi geliyor bana ama...?

I was wondering if it was possible, or how to, frag a brain coral. <Can be scored, cut with a chisel et al., but best cut with a power tool that is securely mounted... a "wet-saw" for cutting tile, or a band-saw is most often employed here>
WetWebMedia sayfasında böyle yazmış.

LPS lerin atlaması gerekiyor. Kayaya vs yada kendine kalkerli bir yapı daha oluşuturuyorlar. Bunu fraglamak beni bile aşıyor. Ölmek üzere olsa denerim ama şu lekilde zor.

Cup corali yada diğer mercanlara çekiçle girmemenizi öneririm. Küçük jetlerle kesmek daha sağlıklı oluyor. Hem fraglanan parçalar hemde ana gövde kısa sürede toparlanıyor.

bende araştırıyordum şu an.imkansız bir şey olmadığından,yüksek hızlı bir daire testere ile yapılabildiğinden bahsediliyor.

Cup corali yada diğer mercanlara çekiçle girmemenizi öneririm.
espri yapıyordum Onur bey.Ama az da olsa çekiçle tıklatmışlığım vardır hani...

fraglanmaz mi da.. lps iste testeresiz olmuyor..

hediye verecegine al sunu bol 4 e. 50 50 cok iyi gider :)

hatta biri de sende kalir, hem testere bedavaya gelir hem de beyin :D

yarın fabrikaya götürüyorum zaten ,bu arada fikir veren olarak ilk frag da sana satılacak :)

söylediğin fiyat benim için uygun ;)

Barış bence pizzadaki dilim sayısını arttırmaya çalışıyorsun galiba :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar