G gunozgur Yeni Üye Katılım 29 Kas 2007 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Ad Soyad özgür gündoğdu 23 Eki 2008 #2 parazitler için sağlıklı goby arıyorum.
E endoplazmicreticulum Yeni Üye Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Ad Soyad Emrah UYANIK 24 Eki 2008 #3 Kirlilik olmaması nedeniyle,müsaden varsa bende bu başlıktan yazıyorum.Benimde ihtiyacım var Yellowda olabilir,öncelik başlık sahibinindir lütfen.
Kirlilik olmaması nedeniyle,müsaden varsa bende bu başlıktan yazıyorum.Benimde ihtiyacım var Yellowda olabilir,öncelik başlık sahibinindir lütfen.
Konu Sahibi G gunozgur Yeni Üye Katılım 29 Kas 2007 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Ad Soyad özgür gündoğdu 24 Eki 2008 Konu Sahibi #4 endoplazmicreticulum' Alıntı: Kirlilik olmaması nedeniyle,müsaden varsa bende bu başlıktan yazıyorum.Benimde ihtiyacım var Yellowda olabilir,öncelik başlık sahibinindir lütfen. Genişletmek için tıkla ... tabiki, henüz kimseden cevap gelmedi.
endoplazmicreticulum' Alıntı: Kirlilik olmaması nedeniyle,müsaden varsa bende bu başlıktan yazıyorum.Benimde ihtiyacım var Yellowda olabilir,öncelik başlık sahibinindir lütfen. Genişletmek için tıkla ... tabiki, henüz kimseden cevap gelmedi.
Konu Sahibi G gunozgur Yeni Üye Katılım 29 Kas 2007 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Ad Soyad özgür gündoğdu 26 Eki 2008 Konu Sahibi #5 merhabalar, resifte goby kalmadımı, özellikle izmirde kalmadımı? :blink: kimseden cevap yok.