Keşfet

Dijital Fosfatmetre Ve Tds (atc)

kargolu

Yeni Üye
Ad Soyad
serkal
Arkadaslar sipariste bir yanlis anlaşılma sonucu (refraktometre yerine fosfat ölçerden ve TDS cihazından fazladan geldi). Amerika fiyatının uzerine sadece amerika içi + USA-Turkiye kargo bedelleri dahil edildi. alana hayırlı olsun. Çakma Çin mallarından değil HANNA kalitesiyle;

fosfat olçer 85 TL

TDS cihazi 50 TL. (Aynı zamanda dijital termometre)

Turkiyedeki satiş fiyati 49 USD + KDV

Moderatör tarafında düzenlendi:
fosfat ölçer ayrılmıştır.

TDS (ATC) ozellikli ve termometre

TDS-3 TDS/TEMP HM Digital güncel

Benim RO cihaziyla başıma gelen sizlerin başına gelmesin arkadaşlar. Her akvaryumcuya bir adet lazim.

way abime bak ya sende başladın satışa he :)

way abime bak ya sende başladın satışa he :)
yok be Seferim, refraktometre yerine bunlardan geldi. bende ihtiyacı olan vardır diye koydum satışa. ikiside inanılmaz pratik ve faydali. ben çok memnun kaldım. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.

fosfat ölçer ayrılmıştır.

TDS (ATC) ozellikli ve termometre

TDS-3 TDS/TEMP HM Digital güncel

Benim RO cihaziyla başıma gelen sizlerin başına gelmesin arkadaşlar. Her akvaryumcuya bir adet lazim.
GUnceldir

Arkadaşlar, lutfen ÖM attığınızı ilanın altına yazarsanız sevinirim. Cihazlarla ilgili birçok arkadaş ÖM mesaj atmış ancak ben farkedemediğim için ilk atan arkadaş yerine başka arkadaşlara rezerve ettim. Bu akşama kadar alınmazsa ilan tekrar güncel olacaktır. İlgilenen arkadaşlara teşekkkürlerimle...

serkal bey selamlar,

size ö.m göndermiştim. eğer bana tds cihazını rezerve ettiyseniz almak istiyorum.

bana ö.m atar mısınız bilgilerinizi.

teşekkürler.

Cihazlar satılmıştır..Teşekkürler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar