Keşfet

Diorama sanatı yada hobisi

reefplant

Yeni Üye
Ad Soyad
metehan
Bugün youtube'de dolaşırken denk geldim diorama diye bir şey varmış :D  meğer o gördüğümüz küçük boyutlu maketlere diorama deniyormuş arkadaşlar.

Ve dünyada çok ciddi milyonlarca hobi meraklısı olduğunu fark ettim biraz araştırınca. Türkiye'de bu durum yeni yeni yaygınlaşıyor şu aralar zengin hobisi galiba :D

Siz daha önce hiç duymuşmuydunuz ? gördünüz mü yada gözlemlediniz mi ? Amaç hobideki büyük ölçekli alanları minimal bir yerde inşaa etmek ve her şeyi kendiniz yapıyor olmanız sanırım.

Şu linke tıklayınca açılan fotoğrafları yavaşça inceleyerek sayfada aşağı doğru ilerleyin. Altıncı fotoğrafta şaşıracaksınız.

çok iyiymiş ama baya emek bilgi ve beceri isteyen bir iş en önemlisi de yetenek :)  

Şu linke tıklayınca açılan fotoğrafları yavaşça inceleyerek sayfada aşağı doğru ilerleyin. Altıncı fotoğrafta şaşıracaksınız.

Gerçekten inanılmaz.

çok iyiymiş ama baya emek bilgi ve beceri isteyen bir iş en önemlisi de yetenek :)  
Kesinlikle Gökhanbey bayağı sardım videolarını falan inceliyorumda çok ciddi emek var ağacı kayası hiç birini hazır almıyorlar hepsini kendileri yapıyorlar.

bendede bir örneği war japonyadan almıstım :)    
Hocam bu çok iyiymiş çok beğendim fiyat ve ölçüleri nedir ? hala duruyor mu ?

Gerçekten inanılmaz.

Kesinlikle Gökhanbey bayağı sardım videolarını falan inceliyorumda çok ciddi emek var ağacı kayası hiç birini hazır almıyorlar hepsini kendileri yapıyorlar.

Hocam bu çok iyiymiş çok beğendim fiyat ve ölçüleri nedir ? hala duruyor mu ?
MALESSEF SATILIK DEĞİL FAKAT SİZE BU İŞİN PİRİ KİM SÖLÜYEBİLİRİM ŞÖLE DÜŞÜNÜN KENDİ DÜKKNINIZI KENDİ EVİNİZİ BİLE DİAROMA EDEBİLİR KENDİSİ :)

KENDİSİNİ TAKİP EDİN DERİM :)

MALESSEF SATILIK DEĞİL FAKAT SİZE BU İŞİN PİRİ KİM SÖLÜYEBİLİRİM ŞÖLE DÜŞÜNÜN KENDİ DÜKKNINIZI KENDİ EVİNİZİ BİLE DİAROMA EDEBİLİR KENDİSİ :)

KENDİSİNİ TAKİP EDİN DERİM :)
Takip ettim hatta mesaj bile attım hemen :D

yaptıgı diaromalar bence dünyada bile sıralamaya girer :)  
Eren bey henüz kendisi cevap vermedi ama kendisi profesyonel olarka bu işi yapıyor galiba hani bu maket ev satan yerlere yada iş yerini belli ölçekteki bire bir halini minimize şekilde yani dioramasını yapıyor.

Bu dioramacılar'da benim gözümde bir mimardan farksız artık :D

Bu arada Türkiye'de yeni açılan bir yer buldum proje sahibi ilede tanıştım 

uzunlogo.png

merakı olanlara tavsiye edebilirim çok güzel bir yer bir çok bilgi var merakı olanlara tabi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri