Keşfet

Dıy Arka Fon

VE FİNAL YARIN CANLILARI ATIYORUM

Bu olay başka bir şey deniz akvaryumculuğuna başka bir boyut bu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Köpüklere kullandıkları boya hakkında fikiri olan varmı ?

Kale kim tarzı bir derz dolgu kullammışlar,böylece köpüğün görüntüsüde manuple edilmiş,İzoflex ve dolgu derz renklendiricisinin karışımı ile rente verilmiş hatta strafordan tatlı su için başka bir örneği daha var.

Bahadır seninde hoşuna gitti dimi? Ya benim ingilizcem inanılmaz zayıf anlayabildiğim kadarıyla yorumlayıp paylaşmaya çalışıyorum ama sen anladıysan bunu arkaya neyle monteliyorlar epoksimi silikonmu acaba?

Acikcasi ben olsam arka plani komple bu sekilde yapmazdim asil ilgimi ceken kullandiklari kayalarin bir cogunun antalya kayasindan baska bir sey olmamasiydi ve kopukle yapistirdiklarinda ortaya inanilmaz kaya goruntuleri cikabiliyor, cift kompenetli bir epoksi ile yapistirmislar sanirim her bir tankin farkli teknigi var benimde engilizcem okuldan kalma :)

Kayalarin neredeyse hic biri canli kaya degil.

çok sakat iş valla başıma neler geldi bu yüzden

La Gökhan gittin %20 kaya %80 köpük kullandın o yüzden oldu pintiliğin tuttu :) Yeni akvaryumu beraber yaparız gerekirse gelirim Sinop a :)

sorma abi ya :D olur valla beklerim abi. başımın üstünde yerin var :D

Bu urunlerden bir tanesi Yks flexible renkli derz dolgusu ayrica biri hollanda patentli simdi adini hatirlayamadigim bir dekorasyon malzemesi var birde henkelin ayni turden bir cimento esasli derz dolgusu var bu urunlerde antibakteryel ozellik yok ayni zamanda solvent gibi zararli kimyasallar yok su altindada guvenle kullanilabilir zaten sadece poliuretan kopugu kapatacak oldugu icin fazlada kullanilmayacak.

Konu görüntüleyen kullanıcılar