Keşfet

Diy Armatür, 4 X 39w Ati T5 Floresanları Ile Birlikte 150 Tl

KralMurat

Yeni Üye
Ad Soyad
Tayfun Murat İpek
Arkadaşlar tankımda kısa bir süre mercan beslediğimde DIY olarak kendim yaptığım ve yaptıktan 1 ay sonra da akvaryumu bozduğum için rafa kaldırılan armatürü, artık akvaryumumu uzunca bir süre tekrar kuramayacağım için satıyorum. Flo.lar bir aydan kısa bir süre günde 7 saat kullanıldı. Yani sıfırdan farksız. Sıfır fiyatları şuanda adedi 42 Tl.

Ben 150 Tl'ye

2 x Blue Plus

1 x Aquablue Spezial

1 x Pro Color

DIY Armatür

ve 2 x çift çıkışlı elektronik balast veriyorum.

300 lira civarında idi ve 1 ay bile kullanamadan sistemimi dağıtmak zorunda kalmıştım. Lambaların ömürleri full duruyor.

Takas teklif etmeyiniz, tuzlusuyu şu an için bıraktığımdan takas düşünmüyorum.

Telefonum 0554 901 33 33 cepten ulaşabilirsiniz. Adresim Marmara Müniversitesi Göztepe Kampüsü civarı, gelip elden alınması tercihimdir.

Not: Resim çekecek kaliteli bir makinem olmadığı için resim ekleyemiyorum. Armatür özetle 100x8x8 boyutlarında kahverengi renkli kutu şeklinde, ince sac alüminyumdan yapılmış ve gayet hafif bir armatür.

güncel

güncel

güncel

Güncel, flo.lar ve elektronik balastlar ayrı ayrıda verilebilir.

güncel

güncel

güncel

güncel

Güncel

güncel

Kapatılabilir.

hayır satılmadı duruyor aslında, öm gönderdim.

urunun fotolarını eklermısın egerkı satıyorsan ...

Parça parça satmak için yeni bir ilan açacaktım o yüzden kapatılabilir yazmıştım ama ilgilenen varsa eğer resimlerini ekleyeyim ;)

img012z.jpg

img010hc.jpg

Armatür DIY olduğu için çok büyük bi beklentiniz olmasın resimden de göreceğiniz üzere :) sadece işimi görmesi için kendi yaptığım bir armatür, işini de çok iyi görüyor. Alüminyum olduğu için çok hafif. Zaten armatürü ücretsiz vermiş oluyorum. Floresanların ve elektronik balastların tanhesini 25 tl'den ilan açacaktım, sadece malzemeler 150 lira ediyor, armatürü de yanında hediye etmiş oluyorum tüm elektrik aksamı ve duylarıyla birlikte.

Artık elimden çıkarmak istiyorum bayadır duruyor ilan, gelip alacak olan varsa biraz da ben indirim yapabilirim. Şuan bu flo.ların tanesi 55 lira olmuş yeni kontrol ettim, ederinin çok altında veriyorum bir aydan az kullanıldı çünkü bendeki flo.lar, ama tamamını alana küçük bir indirim daha yapabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kapatılabilir

Konu görüntüleyen kullanıcılar