KralMurat
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Tayfun Murat İpek
Arkadaşlar tankımda kısa bir süre mercan beslediğimde DIY olarak kendim yaptığım ve yaptıktan 1 ay sonra da akvaryumu bozduğum için rafa kaldırılan armatürü, artık akvaryumumu uzunca bir süre tekrar kuramayacağım için satıyorum. Flo.lar bir aydan kısa bir süre günde 7 saat kullanıldı. Yani sıfırdan farksız. Sıfır fiyatları şuanda adedi 42 Tl.
Ben 150 Tl'ye
2 x Blue Plus
1 x Aquablue Spezial
1 x Pro Color
DIY Armatür
ve 2 x çift çıkışlı elektronik balast veriyorum.
300 lira civarında idi ve 1 ay bile kullanamadan sistemimi dağıtmak zorunda kalmıştım. Lambaların ömürleri full duruyor.
Takas teklif etmeyiniz, tuzlusuyu şu an için bıraktığımdan takas düşünmüyorum.
Telefonum 0554 901 33 33 cepten ulaşabilirsiniz. Adresim Marmara Müniversitesi Göztepe Kampüsü civarı, gelip elden alınması tercihimdir.
Not: Resim çekecek kaliteli bir makinem olmadığı için resim ekleyemiyorum. Armatür özetle 100x8x8 boyutlarında kahverengi renkli kutu şeklinde, ince sac alüminyumdan yapılmış ve gayet hafif bir armatür.
Ben 150 Tl'ye
2 x Blue Plus
1 x Aquablue Spezial
1 x Pro Color
DIY Armatür
ve 2 x çift çıkışlı elektronik balast veriyorum.
300 lira civarında idi ve 1 ay bile kullanamadan sistemimi dağıtmak zorunda kalmıştım. Lambaların ömürleri full duruyor.
Takas teklif etmeyiniz, tuzlusuyu şu an için bıraktığımdan takas düşünmüyorum.
Telefonum 0554 901 33 33 cepten ulaşabilirsiniz. Adresim Marmara Müniversitesi Göztepe Kampüsü civarı, gelip elden alınması tercihimdir.
Not: Resim çekecek kaliteli bir makinem olmadığı için resim ekleyemiyorum. Armatür özetle 100x8x8 boyutlarında kahverengi renkli kutu şeklinde, ince sac alüminyumdan yapılmış ve gayet hafif bir armatür.