Arkadaşlar selamlar, daha önce forummumuzun DIY bölümünde de paylaştığım armatürümü yine yeni dıy bir armatür ile yeniledim. sebebi ışık kaynağı asla değildir paylaşımlarım malumunuz. 200cm tankıma resimde gördüğünüz 36'lık PCB ve soğutucudan 6 adet takmıştım biraz ağır olmuştu ve camlardan korktuğum için yakında paylaşacağım yeni ve daha hafif bir armatür yaptım. 6 modül ve kasa ile total ağırlığı 15-16kg civarında idi bunu yeni armatürümde 7,5kg'ye düşürmeyi başardım. eskileri sök tak yapmamak için aynı sistemi bu kez yuvarlak pcb ler ile yeniden yaptım ve alüminyum soğutucu gövdeyi küçülttüm. işin özü aynı sistemin daha hafifini yaptım.
satışa çıkarttığım modüllerin her biri yaklaşık 2 KG ağırlığındadır. nano tanklar için şidetle tavsiye ederim. elimde 3 adet kalmıştır. herbirinin bana maliyeti 280.-tl'dir. her bir blokta 3'er adet driver bulunmaktadır, zaman ayarlı piriz ile ister sıralamalı ister tek timer ile tümünü birden yakabilirsiniz. Resimler ektedir.
kombinasyon : 18*1w mavi (455-465nm)
14*1w beyaz (20.000k)
4*1w turkuaz (25.000k)
Fiyat : 175.-TL.
satışa çıkarttığım modüllerin her biri yaklaşık 2 KG ağırlığındadır. nano tanklar için şidetle tavsiye ederim. elimde 3 adet kalmıştır. herbirinin bana maliyeti 280.-tl'dir. her bir blokta 3'er adet driver bulunmaktadır, zaman ayarlı piriz ile ister sıralamalı ister tek timer ile tümünü birden yakabilirsiniz. Resimler ektedir.
kombinasyon : 18*1w mavi (455-465nm)
14*1w beyaz (20.000k)
4*1w turkuaz (25.000k)
Fiyat : 175.-TL.