Keşfet

Doctor Wrasse

eren1453

Yeni Üye
Ad Soyad
Eren Yelkenci
Kuru yem alan Doctor Wrasse arıyorum ...

bendeki doctor 2 yıllık. kuru yem de alıyor. nasıl alıştı ben de anlamadım.
benim doktorda 2 yıla yakın zamandır bende.çok badireler atlattı.rambo gibi maşallah.yem problemi hiç yaşamadım desem yeridir.özel bir çabada sarfetmedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar peki satmayı düşünüyormusunuz? Sevinmelimiyim :)

Akvaryumumda herzaman görmek istediğim fakat diyetinde parazit ve bakteri olan bu canlının kuru yeme alışma ihtimalini düşük gördüğümden hep almaktan vazgeçtiğim bir balık..

Kuru yem yediğini gözlerimle görürsem mutlaka alırım..

Güncel

Arkadaslar peki satmayı düşünüyormusunuz? Sevinmelimiyim :)
ben maalesef satmayı düşünmüyorum.bir ara ilan açmıştım fakat kimse ilgilenmedi :) bu arada kuru yem almasına rağmen sohali didikliyip duruyor.

O ara ben gormemisim ilanı ne yazık ki :(

siz yine de düşünürseniz haber verin, sohalle birlikte de alabilirim sorun değil :)

Güncel

Bende bir tane almıştım. 1 ay sonra açlıktan incelip bu dünyayı terk edip gitti. Az evvel bir tane daha gözlerimle kuru yem yediğini görerek aldım. (gerçi balık yiyene kadar yem suda ıslanıyor ve sulu yem yemiş oluyor ama :D )

Hayırlısı bakalım akvaryuma alışıp yem yemeye devam edecekmi.

Hahahaa, arkadaşlar bana nispet mi yapıyorsunuz yaa ... Herkeste var bir ben mi bulamadım yani :)

Güncel

Güncel

Güncel

Fantastik akvaryumda var .

Fantastik akvaryumda var .
fantastiktyen almıştım ışıklar ilk açılınca camdaki podların hepsini silip süpürüyordu ayrıca karides etlerinede saldırıyordu, ancak ortadan kayboldu hemen, sanırım çok ince uzun bir balık olduğu için durso kutusunun aralıklarından ps ye kadar düşüp motorda kıyma oldu, çünkü iştahında bir sorun yoktu diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim, Fantastik'teki neredeyse tüm doctor wrasse'ler yem alıyor.

Balık bulunmuştur ...

Konu görüntüleyen kullanıcılar