Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar sinan bey; Domates anemonu parayla alma derim. Şayet Yeşil olanlardan istersen Dalışa gittiğimde senin için çıkartabilirim. bazen kahve rengi olanıda görüyorum. ( kırmızı olana marmarada rastlamadım, şayet rastlarsam kırmızıda çıkartırım
Selamlar sinan bey; Domates anemonu parayla alma derim. Şayet Yeşil olanlardan istersen Dalışa gittiğimde senin için çıkartabilirim. bazen kahve rengi olanıda görüyorum. ( kırmızı olana marmarada rastlamadım, şayet rastlarsam kırmızıda çıkartırım
çok teşekkür ederim ibrahim bey...ben daha akvaryum hobisinde çok yeniyim ama sizin gibi hobiciler beni akvaryuma daha da bağlıyor... forumu okuyorum da herkes karşılıksız yardım önerilerinde bulunuyor birbirine... çok çok güzel birşey bu.
Sinan bey, bu hobinin güzel yanıda paylaşım.. Paylaşımlar arttıkça hobiden aldığınız zevkte artıyor.
Domates anemona gelince, dayanıklı bir tür. fazla sorun yaşamadan bakabileceğinizi düşünüyorum.
Kısmetse bu hafta sonu dalış yapmayı düşünüyorum, sizin için domates anemonu çıkartabilirim. Size ulaşabileceğim bir telefon numarası gönderirseniz haberleşiriz.
Erdinç bey minik minik karidesle besleyebilirsiniz,sık beslemenize gerek yok haftada 1 verseniz yeterli..onun dışında ben arada tavukda veriyorum pişmiş,yiyo onuda
Erdinç bey minik minik karidesle besleyebilirsiniz,sık beslemenize gerek yok haftada 1 verseniz yeterli..onun dışında ben arada tavukda veriyorum pişmiş,yiyo onuda
:lol: Denizde de haşlamadan yemezler ya zaten!!! tavuğu (!!!) beşemel soslu verin daha çok severler (mi )???
Şaka bir yana, arkadaşlar hatalı olabilecek uygulamaları yaptıktan sonra değil yapmadan önce araştırmalısınız. Yazdıklarınız forumun amacına zıt şeyler. "Ben yaptım oldu" mantığı birçok insanı yanlış yapmaya sevkedebilir. Lütfen biraz araştırmacı olalım.