Keşfet

Domates Anemonu Arıyorum...

sinan1978

Yeni Üye
Ad Soyad
sinan
selamlar... istanbul içi domates anemonu nerden bulabilirim? elinde olup satmak isteyen varsa da olabilir.

Selamlar sinan bey; Domates anemonu parayla alma derim. Şayet Yeşil olanlardan istersen Dalışa gittiğimde senin için çıkartabilirim. bazen kahve rengi olanıda görüyorum. ( kırmızı olana marmarada rastlamadım, şayet rastlarsam kırmızıda çıkartırım

Saygı ve Sevgilerimle....

Selamlar sinan bey; Domates anemonu parayla alma derim. Şayet Yeşil olanlardan istersen Dalışa gittiğimde senin için çıkartabilirim. bazen kahve rengi olanıda görüyorum. ( kırmızı olana marmarada rastlamadım, şayet rastlarsam kırmızıda çıkartırım

Saygı ve Sevgilerimle....

çok teşekkür ederim ibrahim bey...ben daha akvaryum hobisinde çok yeniyim ama sizin gibi hobiciler beni akvaryuma daha da bağlıyor... forumu okuyorum da herkes karşılıksız yardım önerilerinde bulunuyor birbirine... çok çok güzel birşey bu.

Sinan bey, bu hobinin güzel yanıda paylaşım.. Paylaşımlar arttıkça hobiden aldığınız zevkte artıyor.

Domates anemona gelince, dayanıklı bir tür. fazla sorun yaşamadan bakabileceğinizi düşünüyorum.

Kısmetse bu hafta sonu dalış yapmayı düşünüyorum, sizin için domates anemonu çıkartabilirim. Size ulaşabileceğim bir telefon numarası gönderirseniz haberleşiriz.

Saygılar.

kargo la dersen kargolarım istemediğin kadar:) bu arada fevzi bey yeşilden istesem çünkü buradada yeşili yok

Devrim bey ozaman anlaşalım:) siz bana kırmızı gönderin bende size yeşillerden göndereyim.

2 kırmızıya karşılık 4 yeşil yeterlimi:)))

Arkadaşlar

eger araya kaynamış gibi olmazsam bende isteyebilirmiyim domates anemonu

hangi renk olursa olsun

kargosunu karşılarım

Sinan bey kusura bakmayın sizin topiginize yazdım ama konuyu tekrardan acıp kirlilik yaratmayım düşüncesi ile yaptım

saygılar

selamlar... istanbul içi domates anemonu nerden bulabilirim? elinde olup satmak isteyen varsa da olabilir.

merhaba Sinan ,

Bende bir adet var. Ancak yerli türlerin satışı zaten uygun değil ücretsiz olarak ofisimden teslim edebilirim.

Enver

devrim bey tarafından 4 adet hediye edilmiştir..... ihtiyacım kalmamıştır....

Erdinç bey minik minik karidesle besleyebilirsiniz,sık beslemenize gerek yok haftada 1 verseniz yeterli..onun dışında ben arada tavukda veriyorum pişmiş,yiyo onuda:)

Erdinç bey minik minik karidesle besleyebilirsiniz,sık beslemenize gerek yok haftada 1 verseniz yeterli..onun dışında ben arada tavukda veriyorum pişmiş,yiyo onuda:)
tesekkurler bende karides verdim ama hasladim once bir guzel yuttu :) ))

:eek: :lol: :D Denizde de haşlamadan yemezler ya zaten!!! tavuğu (!!!) beşemel soslu verin daha çok severler (mi )???

Şaka bir yana, arkadaşlar hatalı olabilecek uygulamaları yaptıktan sonra değil yapmadan önce araştırmalısınız. Yazdıklarınız forumun amacına zıt şeyler. "Ben yaptım oldu" mantığı birçok insanı yanlış yapmaya sevkedebilir. Lütfen biraz araştırmacı olalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar