Keşfet

Domilux Reflektör, Bm E5, Cree

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karga tulumba

Yeni Üye
Ad Soyad
burhan
Selamlar,

Aşağıda bahse konu atıl durumdaki ürünler hobiye ayırdığım ekonominin cortlamasından ötürü satılıktır.
Saçma ürünler olmamak kaydı ile yeni aldığım alttan sumpa uygun PS ile takas olabilir.

~ Almanya'dan getirttiğim Domilux (Seaqualux) marka 54 Watt T5 için reflektörler. Ölümsüz paslanmazlık garantili, %99 ışığı indirme gücüne sahip. Tanesi yaklaşık 50 TL ye mal oldu, şu anda getirtmeye kalkarsanız kurdan dolayı çok daha fazlaya mal olacaktır. Toplam 6 adet var, tanesi 50 TL.

~ Bubble Magus E-5 Protein Skimmer, askı tip olarak kullanılır. Bir ara takviye olsun diye kullandım, sonra kaldırdım. Sesi yok denilecek kadar az. Kaldırırken çok fazla temizlemedim, alan arkadaş biraz aletle haşır neşir olarak temizleyip kullanabilir. Tüm kutusu cartı curtu duruyor. Aldığım kişi 2 ay kullanıldığını söylemişti, ben de maksimum 1 ay kullanmışımdır. Fiyat 250 TL.

~ PVC kasaya yüklenmiş 60 watt cree led, toplam 20 adetten oluşuyor. 4 adet Cree XP-E 450nm Royal Blue, 4 adet Cree XP-E 470nm Blue, 8 adet Cree XP-E 7000K Beyaz, 4 adet Epileds 430NM UV. Önüne pleksi kesilmiş, arkasına soğutucu ve ayrıca fan takılmıştır. Denenmiş ancak tank sayısını azaltmaya karar verince boşa çıkmıştır. Eksiksiz tam takımdır. Tak çalıştır haldedir. 15-20 cm yükseklikten 150 litreye kadar soft-lps mercan tanklarını sorunsuz götüreceğine inanıyorum. Fiyatı bana maliyeti olan175 TL.

Bu ürünleri, bu fiyatlara alan kimse pişman olmayacaktır. Garantisini veririm. Verdiğim emeğe saygı duyacağınıza ve bu yüzden pazarlık yapmayacağınıza inanıyorum.

Mutlu yıllar.

Cree'ye ait fotolar ektedir. PVC çap 15 cm dir.

D8JWz3.jpg

D8JWL3.jpg

ZAdjro.jpg

k1vp39.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Domilux reflektör ve Cree lambalar güncel.

İlan pasiftir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar