Keşfet

Dottyback, Montipora Undata, Montipora Digitata

h9151105

Yeni Üye
Ad Soyad
Burak

dottyback 80 tl

Montipora undata 4 cm capinda, fragi 30 tl . Plate ile karsılaştırıldıgında renkleri mükemmeldir

resimde iki frag vardir. tanesi 20 tl

kavacıktan teslim

dottyback güncel 70 tl

Burak bey resimde sol alt köşedeki undata yı bana ayırırmısınız müsayit bir zamanda gelirim almaya. 

geçen gün aldığım çok yakıştı tanka renkleri inanılmaz canlı ve güzel.

diğer undatayı fragladınızmı?

olur ayırırım. Diğer undata dan da frag çıkaracağım bunlar satıldıktan sonra

Ok teşekkür ederim diğer undatanin bütün fraglarınıda ben aldım ozaman beraber kırarız siz müsayit oldunuzda.

bi parçada bana kırın onur bey :D sizden alırım bana çok uzak kalıyor göztepeden sevinirim ca mg kh herşeyiyle fazla benm tankta yaşar sanırım :D  

bugun olçtüm ca 480 mg 1315 kh 11.5 ne eksik ne fazla ca bi ara 450 di coran angelimi görmeniz lazım hiç bi mercanıma bişi yapmadı maşallah elimdende afiyetle yemini yio herkes halinden memnun :D  

Özel mesajlada soran arkadaşlar oldu ilana söz konusu yeşil undatanın sadece 1 parçasını aldım diğer parçalar satışda hala hepsini almadım:):)sen zaten kavacıkta oturmuyormuydun Bilal akşam al sabaha götürürsün akvaryuma bişey olmaz ısısını korursan

Kaçırmayın bu yeşilleri ben böyle bir renk görmedim bulamazsınız başka bir yerde

Burak beyin henüz satışa çıkarmadığı başka bir undata mercanı için kullandım o cümleyi:)

bi parçada bana kırın onur bey :D sizden alırım bana çok uzak kalıyor göztepeden sevinirim ca mg kh herşeyiyle fazla benm tankta yaşar sanırım :D  

bugun olçtüm ca 480 mg 1315 kh 11.5 ne eksik ne fazla ca bi ara 450 di coran angelimi görmeniz lazım hiç bi mercanıma bişi yapmadı maşallah elimdende afiyetle yemini yio herkes halinden memnun :D

Hee tamamdir abi bu ara goztepe tarafta kaliorum ya arkadasin evi tasidik filan ozaman bana 40 luk parcadan bir adet ayirabilirmisiniz ama nasil gider nasil alirim ayarlicam en kisa surede semt neresiydi arac yok bizde burak beey karsida

Jeton yeni dustu abide kavaciktaymis her turlu alirim 15bk

Ben de almak istiyordum, Burak Bey'e mesaj atmıştım ama dönüş olmadı.. 

Maalesef kargo yapamıyorum

Dottyback güncel fiyat 50TL

Fraglardan halen vardır, fiyatları yukarıda

Teslimat kavacık

bu akşam kavacıkta olacağım telefonunuz varmı yarın  almak isterim undata yeşil olandan :D dottybackte almak isterim ama bende fridmani var 2 tane sanırım olmazmış sanırım 

Montipora lar güncel

yer açmak için 1 ad. undata + 1 ad. digitata yı 40 tl ye veriyorum. Tek satış yoktur

güncel 4 undata + 4 digitata fragı 100 tl

Kargo olmamasi kötü, olsaydi almak isterdim.. Hayirli satislar..

güncel 4 undata + 4 digitata fragı 100 tl

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri