Keşfet

durso sorunu için yardım

murat_3741

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat Koç
Kendim yaptigim durso sistemi icin yardim rica ediyorum. Akvaryum olcusu 100x50x50 durso borulari 25 lik sorunum şu: tam emis borusundan hic su cekmiyor nerde yanlis yaptim acaba. Yarim emis borusunun ust kismina Yarim cm lik delik actim acaba delikmi buyuk oldu bilemiyorum? Resimde kafa motoru kapalıydı acikken su delik hizasinda oluyor

Ekli dosyayı görüntüle 55539

Kendim yaptigim durso sistemi icin yardim rica ediyorum. Akvaryum olcusu 100x50x50 durso borulari 25 lik sorunum şu: tam emis borusundan hic su cekmiyor nerde yanlis yaptim acaba. Yarim emis borusunun ust kismina Yarim cm lik delik actim acaba delikmi buyuk oldu bilemiyorum? Resimde kafa motoru kapalıydı acikken su delik hizasinda oluyor

Ekli dosyayı görüntüle 55539
Tankta su seviyesini biraz düşürün. Durso sistemi içinde hiç su kalmayana kadar çekmeye devam edin. Daha sonra ana iniş borusunu havya ile eriterek boyunu kısaltın. Çarpılmamak için su çekiyoruz.

iniş borusu sumpta suyun içine çok giriyorsa hava yapıyordur, daha yüzeye yakın olsun.

Inis borusunun suyun ustunde kalan kismina ufak bir delik acarak sorunu cozdum tesekkurler

Konu görüntüleyen kullanıcılar