Keşfet

Duvara askı akvaryum

Bugun demirleri aldık çok sağlam olduğu için 3 adet kullanıcagız, duvar için çelik dubel kullanılcak ve duvara açılacak delikler için epoksi aldık. Demirci alt kısmını daha farklı ve daha sağlam yapmış. Sizlere en kısa zamanda paylaşacagım.

Bugun demirleri aldık çok sağlam olduğu için 3 adet kullanıcagız, duvar için çelik dubel kullanılcak ve duvara açılacak delikler için epoksi aldık. Demirci alt kısmını daha farklı ve daha sağlam yapmış. Sizlere en kısa zamanda paylaşacagım.
[/quote konuyu takip ediyoruz duvar tuğla ise sorun olur gibime geliyor demir lerden bir sorun kesinlikle olmaz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle demirlerden yana bir sorun olmaz beni düşündüren duvarın tuğla ise sorun olur gibime geliyor konuyu takip ediyoruz

Duvarı epoksi ile doldurucagız daha sağlam olsun diye

Duvarı epoksi ile doldurucagız daha sağlam olsun diye
Benim akvaryumu koyucağım kısımda binanın kolonu var betondan bende sigma profile para vermemek ićin çok düşündüm böyle bir sisteme

Merhaba arkadaşlar kurulumu yaptık fotoları paylaşcam suyu ro cihazından bastım tuzu ekledim hadi bismillah

20cm ye nasıl kaya ve canlı vb koyacaksınız ki?

benzer bir uygulamayı daha önce başka bir forumdan okudum 3-4 yıldır çalışan benzer bir sitem var ama bazı sorunlar atlattı, şuanda iyi durumda devam ediyor.. biraz araştırın isterseniz benzer sorunlar yaşamayın.. 

Led armatür değiştirdim içersinde su ekleme üniteside yaptık herşey otomatik ayda 30 litre su değişimi ile devam ediceğim

Tebrikler tasarımlı bir biblo gibi gözüküyor güzel olmuş...

Çok güzel bir tank ve tasarım oldu.birçok eleştiriye rağmen vazgeçmeyip aklınızdakini hayalinizdeki nı gerçekleştirmek çok takdir edilesi bir durum tebrikler

Evet biraz uzun sürdü fakat eğlenceli ve her bir adım daha çok zevk vermeye başladı.

akşam artık televizyon yerine akvaryumu izliyorum :)

Harun bey sahane gorunuyor umarim sorunsuz devam eder tebrikler tum karsi cikmalara ragmen yaptiniz bravo

Sent my SM-G935P using Tapatalk

Tunze 9012 takılmıştır arkadaşlar

Maşaallah nazar değmesin ?

Konu görüntüleyen kullanıcılar