Keşfet

EASYBREATH ŞNORKEL

vedat

Yeni Üye
Ad Soyad
vedat
Klasik şnorkel kullanıyordum ama bu sene artık vakti doldu yenisini almak için şöyle bir bakreken bu ürünü gördüm. Easybreath şnorkel kullanan var mı tavsiye eder mi? 

Süpermiş bende bir adet alayım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kullandım pek memnun kalmadım.

Sent my iPhone using Tapatalk

Zanzibarda resiflere dalarken kullandım. Harika moorish idol sürülerini izledim. Fakat cam rengi bozuyordu. Sonra normal gözlük ve snorkelle değişince anladım. Galiba co2 netliği bozuyor. Düşük Bir ihtimal benim kullandığım bozuk da olabilir tabii

Sent my iPhone using Tapatalk

Ben de kullandım. Memnun kalmadım. Düz su üstünde yüzerken fena değil ancak dalıp çıkarken konforlu hissettirmiyor. Belki alışmak zaman alıyordur. Netlik açısından cam gözlüğü tercih ederim. 

Decathlon'da yuzume taktim. Camin renginden ziyate ben camin egiminden dolayi suda goruntunun kirilacagini dusunuyorum. Ayrica nefes cami bugulandirir gibi geldi. O an ona dikkat etmedim nefes nereden geciyor.

Duzenleme: hava yukaridan geliyor ve asagidan suyun icine ufleniyor sanirim. Buharlanma acisindan gayet basarili bir sistem. Geriye suyun kirilmasi meselesi kaliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu yaz bir tane alıp deniycem merak ettim kullanıcı yorumlarına bulabildiğim kadarı ile baktım memnuniyet yarı yarıya gibi denemeden anlayamayacağız.

Şikayetler şöyle:

1. Ön camı cabuk cizildiği yönünde (Optikci olarak tahminim muhtemelen ön camı polikarbonat yapılmıştır kırılma yada çatlama olmasın diye bu ham madde kullanılmıştır bu da kırılmayan ama en çabuk çizilen malzeme)  

2. Bir kısım kullanıcı nefes almanın biraz zor olduğundan şikayet etmiş normal tempoda nefes de değilde  şöyle bir derin nefes alayım denildiğinde olmuyormuş.

3. Dalma da kullanılamayacağını belirtmişler yapısı gereği kulak eşitleme yapılamaması (burnu sıkıştırmadağı için basınçla kulakları açamıyorsunuz bende dalma da değilde su yüzeyinde gezerken kullanmak istiyorum) 

4. Yüze tam uyumlu olmaz ise içeriye ne yaparsanız yapın su alacağı için almadan önce muhakkak beden ölcüsünü tam tespit etmek gerekiyormuş. 3 farklı bedeni var.

Konu görüntüleyen kullanıcılar