Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Radion kullanan arkadaslar hangi ayarlarda kullanmakta led lerin ışık % leri nedir kaç saat yanmakta yada hangi saatler arasında hangi ledler yanmaktadir yardımlarınız için teşekkürler
Sen natural moda ayarla gerisini ona birak. Sadece sabah kacta acilsin aksam kacta kapansin istersen onu degistir. Ya da oylece birak. Sonucta dogala en yakin simulasyon o. Yapilacak ozel bir ayara gerek yok simdilik
Bende de iki adet radion gen3 var. Ancak internetten bulduğum programı yada başka bir kullanıcının gönderdiği programlamayı nasıl yükleyeceğiz alete. Beceremedim bir türlü. Biri şu programlama ayarları için bana yardımcı olabilirse çok mutlu olacağım. Saygılar.
Armatürleriniz bilgisayara bağlıyken ecosmartlive.com adresine girin orada oluşturmuş olduğunuz profilinize üye girişi yapın radion bölümü açılacaktır ekranda shedule ekranı çıkacak o ekranın sağ üst köşesinde açılır pencere göreceksiniz oradan import schedule sekmesini seçin yönlendirmelerle indirdiginiz scheduleleri buradan indirebilir ve armatürlerinize yükleyebilirsiniz.
Merhabalar arkadaşlar, konuyla pek alakalı değil ama benim g3 pronun mavi ledlerden biri yanmıyor, kendim tamir edebilirmiyim vede orjinal led modülünü nereden bulabilirim
Armatürleriniz bilgisayara bağlıyken ecosmartlive.com adresine girin orada oluşturmuş olduğunuz profilinize üye girişi yapın radion bölümü açılacaktır ekranda shedule ekranı çıkacak o ekranın sağ üst köşesinde açılır pencere göreceksiniz oradan import schedule sekmesini seçin yönlendirmelerle indirdiginiz scheduleleri buradan indirebilir ve armatürlerinize yükleyebilirsiniz.