Keşfet

Ecotech Marine - Radion Xr30W Kullanimi

egemenyb

Yeni Üye
Ad Soyad
egemen yilmaz
Radion kullanan arkadaslar hangi ayarlarda kullanmakta led lerin ışık % leri nedir kaç saat yanmakta yada hangi saatler arasında hangi ledler yanmaktadir yardımlarınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: es1
Anlaşıldı deneme yanılma yöntemiyle öğreneceğiz

özelden yazdığım cevap gelmedi mi egemen????

2 adet için ışıkların en yüksek olduğu zamanda beyazlar %40, maviler %100, kırmızı %100, yeşil %35....

yanlız genel güç %60'da.....

Alpaslan abi mesaj geldi.surekli sizide rahatsiz etmek istemedim.kafama takildi sabah ilk yandığında ışık şiddetiyle aksam kapanirken aynı mı olmalı.

Alpaslan abi mesaj geldi.surekli sizide rahatsiz etmek istemedim.kafama takildi sabah ilk yandığında ışık şiddetiyle aksam kapanirken aynı mı olmalı.
Sen natural moda ayarla gerisini ona birak. Sadece sabah kacta acilsin aksam kacta kapansin istersen onu degistir. Ya da oylece birak. Sonucta dogala en yakin simulasyon o. Yapilacak ozel bir ayara gerek yok simdilik

Teşekkür ederim Alpaslan abi

Hala Kullanıyormusun  Ecotech MArin Raidon armatürü

Bende de iki adet radion gen3 var. Ancak internetten bulduğum programı yada başka bir kullanıcının gönderdiği programlamayı nasıl yükleyeceğiz alete. Beceremedim bir türlü. Biri şu programlama ayarları için bana yardımcı olabilirse çok mutlu olacağım. Saygılar.

Armatürleriniz bilgisayara bağlıyken ecosmartlive.com adresine girin orada oluşturmuş olduğunuz profilinize üye girişi yapın radion bölümü açılacaktır ekranda shedule ekranı çıkacak o ekranın sağ üst köşesinde açılır pencere göreceksiniz oradan import schedule sekmesini seçin yönlendirmelerle indirdiginiz scheduleleri buradan indirebilir ve armatürlerinize yükleyebilirsiniz. 

Merhabalar arkadaşlar, konuyla pek alakalı değil ama benim g3 pronun  mavi ledlerden biri yanmıyor, kendim tamir edebilirmiyim vede orjinal led modülünü nereden bulabilirim

Armatürleriniz bilgisayara bağlıyken ecosmartlive.com adresine girin orada oluşturmuş olduğunuz profilinize üye girişi yapın radion bölümü açılacaktır ekranda shedule ekranı çıkacak o ekranın sağ üst köşesinde açılır pencere göreceksiniz oradan import schedule sekmesini seçin yönlendirmelerle indirdiginiz scheduleleri buradan indirebilir ve armatürlerinize yükleyebilirsiniz. 
bu ayarları internette nerede bulabiliriz

Ecotech in Radion facebook gurubunda dosyalar kisminda paylasilan programlar var.

Aquaticlog sitesinde baya bir tank ve program paylasanlar var.

Begendiginiz bir tankın sahibinden rica ederseniz mail atabiliyorlar.

Tapatalking...

Konu görüntüleyen kullanıcılar