Keşfet

ecotech radion G4 Pro deneyimi

ucakmakci

Yeni Üye
Ad Soyad
Ufuk
Selam herkese,

Ecotech Radion G4 Pro deneyen ve özellikle SPS'lerdeki etkilerini gözlemleyenleriniz varsa, bilgi verebilir mi?

Çok teşekkürler

Ufuk

Selamlar;

ecotech urunlerde lerde pisman olmazsiniz. Kurulumdan sonra kendini kanitlamis SPS ayarlarini ecotech ten indirip kullanmanizi oneririm.

G2 kullanıyorum. Kanıtlanmış sps ayarları derken corallab ayarlarını mı kastettiniz başka bir ayar daha var mı?

Selamlar;

EcoSmart Live a giris yaptıktan sonra "schedule options" altında "schedule templates" ordan coral lab dahil akvaryum canlı yukunuze baglı olarak herhangi bir template secebilirsiniz.

Bu arada ben seneler once  wwc (world wide corals) da  calısmıs birisinin paylastıgı schedule i kullanıyorum. Bir haftalık bir schedule faydasını gordum hatırladıgım kadarıyla show tankları icin kullanıyorlardı. Dosyayı paylasıyorum. Umarım işinize yarar. Dosyayı indirip EcoSmart Live da yine schedule option altında import etmeniz gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 45724

Moderatör tarafında düzenlendi:
süper çok teşekkür..

Selamlar;

EcoSmart Live a giris yaptıktan sonra "schedule options" altında "schedule templates" ordan coral lab dahil akvaryum canlı yukunuze baglı olarak herhangi bir template secebilirsiniz.

Bu arada ben seneler once  wwc (world wide corals) da  calısmıs birisinin paylastıgı schedule i kullanıyorum. Bir haftalık bir schedule faydasını gordum hatırladıgım kadarıyla show tankları icin kullanıyorlardı. Dosyayı paylasıyorum. Umarım işinize yarar. Dosyayı indirip EcoSmart Live da yine schedule option altında import etmeniz gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 45724
Teşekkür ederiz. Önerdiğiniz etg dosyasını ufak tefek düzeltmelerle kullanmaya başladım. Çok güzel ışık rengi var balıkları da rahatsız etmiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar