Keşfet

Ecotech vectra m1 yardım

ayhanguven

Yeni Üye
Ad Soyad
ayhan
Mrb kafa motorunun yukarı basış kısmına uygun boru bir türlü bulamıyorum.
44a08e44d88f053961f30f97e68971f0.jpg
25mm küçük geliyor 32 mm ise büyük.kendi sitesindeki beyaz borulardan nerden bulabiliriz
248a70062e57b2f009911ad4f28959f2.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Aynı ürünü ben de 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum. 32lik beya pp boruyu mavi parçanın iç çapına uygun, sıkı geçecek şekilde, tornalatıp kullandım halen de aynı parça takılı vaziyette.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Aynı ürünü ben de 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum. 32lik beya pp boruyu mavi parçanın iç çapına uygun, sıkı geçecek şekilde, tornalatıp kullandım halen de aynı parça takılı vaziyette.

Çok teşekkürler kendim makina teknisyeni yım nasıl gelmedi aklıma[emoji2] [emoji2]

Ben ne olur ne olmaz diye tangit de sürdüm ööle monte ettim. 1 gün beklettikten sonra yerine monte edip kullandım.

Ben ne olur ne olmaz diye tangit de sürdüm ööle monte ettim. 1 gün beklettikten sonra yerine monte edip kullandım.

Tangit yapıştırıyor sa sorun olmaz üretici nasıl olurda standartların dışında bir boru çapı yapar anlamış değilim veya kutunun içine 10cm iki adet koysaymış

25 lik boruyu aygazda döndüre döndüre, hafif ısıtarak çapını genişletebilirsiniz. Ben mesela 25'lik boruyu yine 25'lik boruya ara bağlantı aparatı olmadan yapıştırıyorum. Çok kolay ve zahmetsiz bir iş. Birkaç denemeden sonra eliniz alışır, mükemmele ulaşırsınız... 

Konu görüntüleyen kullanıcılar