Keşfet

Eheim 2229 Aquamedic Ps Hediyeli

koray cenan

Yeni Üye
Ad Soyad
koray cenan
sistem değişikliğinden dolayı açığa çıkan eheim 2229 wet dry dış fitrem satılıktır motoru sorunsuzdur yeni temizledim üst kapaktaki vidaları açıp iç kısımlarına kadar temizlik yaptım. Contasının değişmesi gerekiyor. bağlantı parçaları (su çekiş veriş ve hava sert plastikleri mevcut olup ara hortumları yoktur) Yanında motorsuz aquamedic turbo floter Ps ( bu psin öncelikle iyi bir temizliğe ihtiyacı var ayrıca su giriş kısmında modifiye amaçlı olarak bir delik açmıştım onunda tangitle yada borusunu değiştirmeniz geriyor. Toplama kabının üst kağıda malesef yok bu 2 parçayı 10 ytl ye bulabilirsiniz) İstediğim fiyat 200 ytl. Ö.m atmayınız burdan haberleşelim. Teslim Halkalı yada Levent. Teşekkür ederim.

güncel fiyat 150 yanına 1 tanede red sea 400 lt protein skimmer motorsuz olarak (bu skimmerın iç parçasındaki boruyu kestim istenirse yapıştırılabilir)

Mrb eheim 2229 dıs filitrenizi almak isterim. Birkaçç sorum olacak cevaplarsanız ayrıntılı bilgi sahibi olabilirim.

1. "Contasının değişmesi gerekiyor." demişsiniz su sızdırıyor mu? Yoksa idare eder mi?

2. Bağlantı parcalarından MUSLUK ları var mı?

3. Su çekiş boruları ve su vermeye yarayan delikli sert plastiği varmı?

4. Filitre sepetleri tam mı? Filitre malzemesi var mı?

5. Sadece filitrenin fiyatı bedir?

Sadece hortum ayarlandığında çalışmaya hazır mı?

TEŞEKKÜRLER.

Mrb eheim 2229 dıs filitrenizi almak isterim. Birkaçç sorum olacak cevaplarsanız ayrıntılı bilgi sahibi olabilirim.

1. "Contasının değişmesi gerekiyor." demişsiniz su sızdırıyor mu? Yoksa idare eder mi?

2. Bağlantı parcalarından MUSLUK ları var mı?

3. Su çekiş boruları ve su vermeye yarayan delikli sert plastiği varmı?

4. Filitre sepetleri tam mı? Filitre malzemesi var mı?

5. Sadece filitrenin fiyatı bedir?

Sadece hortum ayarlandığında çalışmaya hazır mı?

TEŞEKKÜRLER.

merhaba .bu filtre bildiğim kadarı ile ısııtıcısı ıslak ve kuru filtre yapan baaia cihaz termometresi ve rerzitansı da çalışıyorsa ben almak isterim.iyi günler dilerim

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri