Keşfet

Ekipman önerisi

Overlook

Yeni Üye
Ad Soyad
Uğur
Öncelikle merhaba , 100x65x60 ebatlarında bir akvaryum kurmak istiyorum fakat hangi ekipmanları almam gerektiğini bilmiyorum öğrenci olmam dolayısıyla fiyat olarak birazda olsa uygun ekipmanlar almayı düşünüyorum. Ekipman önerileriniz nelerdir acaba ? (Ps , kum , tuz , sirkülasyon , aydınlatma vb herşey)

8P5dBr.jpg

(alıntı)

Hayirli olsun oncelikle. Eger butceniz kisitli ise ucuz sifir ekipman yerine, forumdan kaliteli markalarin 2. el ekipmanlarini almanizi oneririm. Tankiniz sadece balik tanki mi olacak, yoksa mercan da besleyecek misiniz? Bunlar hep kullanilmasi gereken ekipmanlari belirleyen etkenler.

Hayirli olsun oncelikle. Eger butceniz kisitli ise ucuz sifir ekipman yerine, forumdan kaliteli markalarin 2. el ekipmanlarini almanizi oneririm. Tankiniz sadece balik tanki mi olacak, yoksa mercan da besleyecek misiniz? Bunlar hep kullanilmasi gereken ekipmanlari belirleyen etkenler.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim lakin balık tankı düşünüyorum eğer olabilitesi varsa hem balık hem mercan yapmayı da isterim tabii. Bu arada kullanmam gereken ekipmanlar nedir acaba öğrenebilirsem hem araştırma yapmak hemde maliyeti hesaplamak istiyorumda.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri