Keşfet

Ekipman seçimi

nexulus

Yeni Üye
Ad Soyad
Emrah
Arkadaşlar Selamlar,

Uzun bir süre hobiye vermiştim , şimdi yeni kuracagım bir akvaryum için ekipman önerilerinize ihtiyacım var

elinizde var ise 2.el tercihimdir.

Akvaryumum 60x50x50 arka kısım pleksi bölmeli sump.

önce su , sağ bölmedeki filtre çorabından geçerek orta bölmeye akıyor, orta bölme ps yeri, sol bölme ise kafa motoru ve ısıtıcıyı koymak için yapılmış.

sorular

1- Sessiz çalışan ve iş görecek bir ps arıyorum.

2- Kafa motoru eheim 1000 aldım , henüz açmadım ancak iade edebilirim, sessiz midir? Alternatif önerisi var mıdır

3- lojmanda oturduğumuzda eski bina , ev yaz kış sıcak oluyor , ısıtıcı / soğutucu ne önerirsiniz?

4- PS hydor slin 250.65 önerildi ama onu da araştırdım ses yapıyormuş.tunze 9004 veya alternatif ne önerirsiniz.

5- Işıklandırma da çok lükse kaçmak istemiyorum ancak , akvaryuma uygun olmayan yosun yapacak bir ışılandırma da istemiyorum.

6.Dalga motorunu özellikle kontrol üniteli istemiyorum. İş görecek ve sabit bir debi ile  çalışacak bir ürün tercihimdir

amacım minimal bir dekor , 4-5 palyaco , damsel , goby ve mercan olarak da basit zoalar , mushroom vs düşünüyorum.

uygun malzemeleri olanların tekliflerine açığım

saygılar

Ekli dosyayı görüntüle 60531

Ekli dosyayı görüntüle 60532

Ekli dosyayı görüntüle 60533

Ekli dosyayı görüntüle 60534

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kimse yanıt yazmamış :)   okuyan arkadaşlara da teşekkür ederiz

Öncelikle kolay gelsin yeni kurulumda. Bende 50*45*45 boyutlarında bir tank kurucam. Sanırım size önerilen ekipmanlar bana da yol gösterecektir. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyoruz

Merhabalar ekipmanları toparlayabildiniz mi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar