Keşfet

Elden Beslenmeye Çalışan İğne Balığı

koca bir maşallah diyelim daha uzun süreler tanklarında saglıkla yaşasın feza abi. 

Feza bey maşallah,

akıntı olan tankta yaşatmak zor değil mi?

koca bir maşallah diyelim daha uzun süreler tanklarında saglıkla yaşasın feza abi. 
Teşekkür ederim Ufuk Bey. 

Feza bey maşallah,

akıntı olan tankta yaşatmak zor değil mi?
Teşekkür ederim Burak Bey. Bu canlı şu an 15 lt akvaryumda duruyor ve sadece geri dönüş motorunun akıntısı var. Yeni akvaryumun (aslında eski yuvası)  şartları olgunlaşınca taşıyacağım. Taşınacağı akvaryum da 40x40x35 nano ve dalga motoru kullanmıyorum. Geri dönüşün ağzına bağladığım flo deflektör ile suyu dağıtıyorum, yereli oluyor. Zaten büyük akvaryumlar için uygun bir canlı değil zira gözlemlenmesi zor olur büyük akvaryumlarda. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba çok güzel gerçekten.

Siz sanırım cardinal de üretiyordunuz,bir yerler de Toygar bey ile konusunu gördüm sanki.

Merhaba çok güzel gerçekten.

Siz sanırım cardinal de üretiyordunuz,bir yerler de Toygar bey ile konusunu gördüm sanki.
Hakkı Bey merhaba, teşekkür ederim.

Henüz üretim yapacak fiziki ve teknik  imkanlara erişemedim ama çevremde üretim yapan arkadaşlar oldu. Toygar Bey de eski akvaryumunda yavru almayı başarmış arkadaşlarımızdan. Kendisi ile irtibata geçebilirseniz tecrübelerini sizinle memnuniyetle paylaşacaktır. 

İyi günler,

Hakkı Bey merhaba, teşekkür ederim.

Henüz üretim yapacak fiziki ve teknik  imkanlara erişemedim ama çevremde üretim yapan arkadaşlar oldu. Toygar Bey de eski akvaryumunda yavru almayı başarmış arkadaşlarımızdan. Kendisi ile irtibata geçebilirseniz tecrübelerini sizinle memnuniyetle paylaşacaktır. 

İyi günler,
Merhaba

Toygar bey ile üretim konusun da görüştük,sağolsun tecrübelerini,deneyimlerini,bilgilerini her yönüyle paylaştı.

Benim ticari olarak değil ama üretimle ilgili merakım var,refugium da bir çift yerli (kendim çıkardım) atım var ve uzun süredir onları yaşatmayı başardım.

Bu aralar pek el,ele kol,kola dolaşmaya başladılar kuytu köşeler de,sanırım üremeyi düşünüyorlar. :)

Yeri gelmişken yazayım, arkadaşlarınız da üretim cardinal yavruları varsa itina ile alınır. ;)

Siz şanslısınız hobi konusun da, onu bunu bırakın biz de yem yok yem... :)

Keyifli hobiler dilerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar