Keşfet

Emerald Crab

chenk69

Yeni Üye
Ad Soyad
Cenk Akarcay
Emerald Crab arıyorum, 3-4 tane almayı düşünüyorum ama daha az da varsa kabulumdür :)

Abi sorması ayıp ne yapacaksın onları, çok tipsiz bir canlı? :)

Eser çok güzel bubble alg temizliyorlar :) Sabah bir kuytuya giriyor, gece tüm etrafı temizliyor.

Ödünç bir naso tang bulun 3 günde bubble alg falan bırakmaz :) emerald crabe falan gerek yok yani :) Tabi tank ufaksa small boy bir naso lazım. Bir de ithalattan değilde hobiciden olmalı, diğer türlü kuru yeme alışması zor olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ödünç bir naso tang bulun 3 günde bubble alg falan bırakmaz :) emerald crabe falan gerek yok yani :) Tabi tank ufaksa small boy bir naso lazım. Bir de ithalattan değilde hobiciden olmalı, diğer türlü kuru yeme alışması zor olabilir.
Osman Bey şans işi biraz da çünkü bazı nasolar bubble yerken bazıları yemiyor. Hatta yiyenlerin oranı oldukça az. Size yiyeni denk gelmiş sanırım. Genelde suda uçuşanları yellow tang'im ve foxface'im yiyor ama kaya üzerindekilere hiç dokunmuyorlar, onları da emerald hallediyor.

Bende çok farklı bir sünger türü vardı şeffaf renkte, Fox Face aldım ve hayvan gelir gelmez süngerimi yedi-bitirdi...:)

banada lazım. her kayada oldukça çok var. mercanlarımın kayasına yayıldılar mercanlarım bir hayli küçüldü...

Azsa elinizle cikarin. Bende mercanlari kirmadan cikaramayacagim bolgelerdeler maalesef

Konu görüntüleyen kullanıcılar