Keşfet

Erkek Blue Mandarin Aranıyor

onur_0606

Yeni Üye
Ad Soyad
onur
Dişi mandarin balığımın yanına erkek arıyorum.

Satmak isteyen veya green spotted mandarin ile takaslamak isteyen olursa iletişime geçsin.Teşekkürler.

bu seklde es tutturma olasıgınız cok az ama haberinz olsn muhtemelen gelen erkegi oldurucek

Bende spotted cift var mevlana gibiler beraber done done su ustunde takiliyorlar nasil es tuttular bilmiyorum yanliz spottedler kolayca kucuk taneli yemleri yiyebiliyorlar

Teşekkür ederim. Benim bildiğim de tankta iki erkek varsa dişi için birbirini öldürdüğü. Yani iki erkek tavsiye edilmiyor yabancı kaynaklarda.Ayrıca dişinin erkekten küçük olması da gerekiyormuş. Yiyecek kıtlığı da kavga çıkartabiliyormuş. Green spotted mandarinle arası iyi şuan.Tanka ilk eklediğim zaman biraz restleştiler ama şuan gayet anlaşıyorlar.Sorun çıkacağını sanmıyorum.

Nasıl bir yol izlenmeli Yağız Bey, yada başta neyapmak gerekir? Saygılar.
akvaryum ortamında es tutturmak ozelliklede evimizdeki tanklarda zor benim gozumun onunde koca tankta disi erkegin drek karnını deldi tavsiye edebilicegm yontem elnizdeki balıgıda elnzden cıkartıp cift olarak almak yada elnizdeki balıgı bi sure akvaryumcunuza bırakıp kendisinin esini secmesine izn verebilrsinz tabiki sansta burda cok byuk etken drek getirip atan arkadasta cıkar muhakkak es tutan ama bu sans meselesi muhabbet kusları gbi istedigi esi kendi secio begenmezse olduruo yada 3. bi yontem olarak icine koydugunz andan ihtibaren gozunuzu ustunden ayırmayın cunk her an ayırmanız gerekebilr bu durumda yeni gelen erkegi bidaha elden cıkartmanız gerekli

Şans meselesi bende bir dişi bir erkek aldım.Bakalım eş olacaklarmı...Spotted bulmak çok zor gelenlerde hep çökük karınlı yaşamasıda zor

Akvaryumcuya zaten ya tek geliyor bazen 3-4 tane geliyor çoğu erkek oluyor dişi 1 tabe bulabiliyorsun yani zor gelen bir canlı eş olmasını bekleyemezsin bazen straforda satılıyor canlı vs.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şans meselesi bende bir dişi bir erkek aldım.Bakalım eş olacaklarmı...Spotted bulmak çok zor gelenlerde hep çökük karınlı yaşamasıda zor

Akvaryumcuya zaten ya tek geliyor bazen 3-4 tane geliyor çoğu erkek oluyor dişi 1 tabe bulabiliyorsun yani zor gelen bir canlı eş olmasını bekleyemezsin bazen straforda satılıyor canlı vs.
Nerden aldınız acaba mandarinleri?

Ankarada ekstrem var ona sorun bence istanbuldan zor, ölür canlı soğuk çok havalar,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ankarada ekstrem var ona sorun bence istanbuldan zor, ölür canlı soğuk çok havalar,
Ankara ekstreme bugün gittim. mandarin yok. ama dost akvaryumda var. yeni ithalat gelmiş. jumbo mandarin 110 tl diye biliyorum. iyi akşamlar...

Bora Bey teşekkür ederim. Bugün Dost akvaryuma gittim iki tane gelmiş biri satılmış kalana yetiştim aldım:) 

Mandarin besleyenlere şiddetle tavsiye ederim tanışma seremonisi muhteşemdi:)

Ankarada iki katı pahalı demek :)

Ankarada iki katı pahalı demek :)
Fiyatı diğer yerlere göre biraz yüksek ama canlı çok sağlıklı hiç aç kalmamış belli ve baya bir iri:) Fiyat o yüzden öyle heralde.

Efendim ben anlamadım walla. Ankara'da herşey diğer illere göre daha pahalı. araba alırsın pahalı, ev alırsın pahalı. balık alırsın pahalı. forumdaki arkadaşlar olmasa balık alamayacağız. Son bomba!!! ekstrem den chromis aldım. diğer balık fiyatlarını yokladım. yellow tang 350 tl dedi (large boy değil m boy). sanırım ithalatı yasaklanmış. 350 deyince gerisini dinlemedim:) konuyu meşgul ettiysem kusura kalmayın.

Konu görüntüleyen kullanıcılar