Keşfet

Eş A.ocellaris(Palyaço),çift Fire Goby Ve Kuru Yem Yiyen Blue Mandarin

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
_Eş tutmuş palyaço çiftim erkek 4 5 cm civarı dişi 5.5 6 cm boyunda şuan kaya temizliyorlar yumurtlamaya yakınlar fiyat 90 tl

_M boy çift fire goby 80 tl

_Her türlü yem yiyen(pul,granür,rendelenmiş karides,pod ne bulursa) blue mandarin sm boy 50 tl

Tek fiyatlarda son fiyatlardır toplu alımda tamamını 200 liraya vericem ayrıca 2 adet ithal Endonezyo chonch ve  küçük bir kayada 10 15 kafa turunca yeşil renkte olan zoa kayası hediye edeceğim.

Teslimat Bayrampaşada evimden veya Zeytinburnu dükkandan olabilir 0544 908 84 69 cep numaramdan ulaşabilirsiniz.

Not; fotoğraf makinemi tatile giden arkadaşıma ödünç verdiğim  için şuan için çekemiyorum

Merhaba;

mandarini aldım.

Gökhan çalışkan

0533 290 3200

Aksilik olursa 2. de ben olayım :(

Acil olarak bu gece şehir dışına çıkacağımdan satış 1 hafta iptaldir. haftaya bugün geri döneceğim.

kadır bey döndugunuzde haber verırsenız fire gobylerı almak ıstıyorum tesekkurler.

mandarin erkek ise bende ona talibim. :)  ( dişisini erkeğini ayırt eden başının üst taradında kılıç gibi bir kanadı bulunuyor..
  fotğraftaki erkek mandarin.)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mandarin ve gobyler verildi sadece eş palyaçolarım güncel yumurta dökmek üzereler haraketlerinden anladığım kadarıyla hediyeleriyle birlikte 90 tlye vericem.

çift palyaço güncel 90 tl hediyeleriyle birlikte

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri