Keşfet

Eş Purple Fire Gobyler Kavga Etmişler

Komat

Yeni Üye
Ad Soyad
Tuğrul
Merhaba balıları eş olarak bir arkadaşımdan aldım, balıklar bir aydan fazladır bende sürekli birlikte dolaşıyorlardı fakat bu akşam birini diğerini fena halde hırpalarken gördüm hatta tam tanktan dışarı atlaması için zorlarken alıyavruluğa koydum. Durumu çok iyi görünmüyor. Neden böyle bir hainlik yapmış olabilir. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım. Destek olabilirseniz sevinirim.

iyi hobiler dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 43774

Geçmiş olsun. Diğer balıklarla alakalı bir durum olabilirmi diye düşünüyor insan. Birinin diğerine bu derece zarar vermesinin tek mantığı çifleşmeye aşırı zorlama olabilir. Biri hazır değilse diğeri agrasif olabilir. Ama bu kadarda olmaz. Diğr balıklardan biri vurduysa belki o tetiklemiştir dedim. Triger varmı tankta.

Teşekkür ederim. Başka bir balık vurması değil çünkü eşinin yaptığına gözümle şahit oldum. Hatta şimdide takip ediyorum yavruluğun etrafında dolaşıyor canavar. Çiftleşme olayını bir araştırayım bende.

Kavga sona ulaşmıştır diye denetimli olarak balığı tanka bıraktım ama şiddet hızmk senden devam etti. Birkaç saatin sonunda balığı yavruluğa geri koydum. Balığa tedavi için yapabileceğim bir şey var mıdır? Durumu iyiye gitmiyor sanki. Birde böyle bir olayla daha önce karşılaşan oldu mu bilgi verirse sevinirim.

İyi hobiler dilerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar