Keşfet

Eş True Percula-Conch Ve Canlı Kaya

ezgidemir

Yasaklı
Ad Soyad
E.Demir
Taşınma nedeni ile nanom içindeki canlıları satıyorum canlılarımı ekstrem akvaryumdan alınmıştır 1senedir bendeler perculalarım eş tutmuştur.

10 kilo kadar canlı kaya 1 çift true percula 6adet conch ve balıkların yemleri olan new life spectrum ve kuru shirmp ile birlikte toplu alım fiyatı 150 tldir.

Nanomkurmak isteyenler direk akvaryuma koyabilir canlılarda hiçbir sıkıntı yoktur!
Edirne içi almak isteyen olursa daha iyi olur çevre illere alıcı ödemeli otobüsle gönderebilirim ama garanti veremem.tel no 05302355376
Ekli dosyayı görüntüle 15438

Ekli dosyayı görüntüle 15439

Hatırlatma olarak canlılarınız true percula değil Amphipron ocellaristir true percula daha soluk turuncuya ve beyaz şeritlerinin yanında siyah lekelere sahiptir.

güncel

güncel son fiyat 130 tl

güncel balıklarım eş tutmuştur.Birbirlerine kur yapıp sağı solu kazıyolar :)

balıkları satılmıştır...teşekkürler..

Aldım... Hayırlı olsun her iki tarafada... Teşekkürler.

Alış veriş yapacak arkadaşlarımın dikkatine !!!

Bu şahısla kesinlikle alış veriş yapmayın. Kendisi ile yaptığım alış verişte 2 adet palyaço 6 adet konç ve yukarıda resimlerini gördüğünüz 2 adet yem için para yatırmama rağmen 2 adet konç ve yemlerimi bana yollamadı. Anlaştığımız rakamın üzerine fazladan otobüs sevkiyatı için yolladığım parayıda iade etmemiştir.  telefonlarıma kesinlikle cevap vermemektedir. Conçlardan vazgeçtim yemleri yollamayacağı konusunda mesaj atmıştır.

sen yapmışsın güvenerek oda karşılık olarak sana yapmış terbiyesizliğini ondan sonra eski abiler arkadaşlar sovuyorlar bişi yazmıyorlar alışveriş yapmıyorlar böyle insanlar olunca herkez irtibatı keser. :nono:   iki kuruş için değmez böylelerine gürkan bey.

sen yapmışsın güvenerek oda karşılık olarak sana yapmış terbiyesizliğini ondan sonra eski abiler arkadaşlar sovuyorlar bişi yazmıyorlar alışveriş yapmıyorlar böyle insanlar olunca herkez irtibatı keser. :nono:   iki kuruş için değmez böylelerine gürkan bey.
Kesinlikle haklısınız Orhan bey aynı ürünleri defalarca satma çabası içinde olan bu kişi alenen alay eder gibi davranmakta bu ve benzer forumlardan satış ilanları açmaya devam etmektedir. Forum yetkililerinin bir an evvel şahsa ulaşıp haklıyı haksızı tespit edip haksız olan ben isem bile cezai müeddiyeyi uygulamalarını beklemekteyim. Bu arada da şahsın başka arkadaşlarımada zarar vermesini engelliyebilmek adına uyarılarımı tekrarlıyorum...

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Selim üstadım bu başlığı kilitlemeyi unutmuşsunuz sanırım. Hadsizlik kabul etmezseniz böylelerin sadece ilanını kilitlemek yeterli bir ceza değil diye düşünüyorum.

Selim üstadım bu başlığı kilitlemeyi unutmuşsunuz sanırım. Hadsizlik kabul etmezseniz böylelerin sadece ilanını kilitlemek yeterli bir ceza değil diye düşünüyorum.
Maalesef bu ceza yeterli değil , Olayın gerçekleştiği forum olması sebebi ile daha hassas olunması gerekirken başka forumlarda şahıs banlanmış ve üyeliği iptal edilmiştir diğer bir forumda da incelenme aşamasında olup karar yine banlanma ve üyelik iptali olacaktır. Yönetimden ilgili şahısların bu tür konularda daha hassas davranmaları gerektiğini düşünüyorum. Nihayetinde şahıs hiç bir iletiye cevap vermemiş ve yaptığı yanına kar kalmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri