Keşfet

Eski canlılar yeni akvaryum

Bravo ışık güzel gözüküyor. ..kullandığınız ekipman konusunda bilgi verirseniz forumdaki arkadaşlar da bilgi sahibi olur

Cok guzel gorunuyor.

Masallah.

Hayırlı olsun yeni tank güzel görünüyor.Aydınlatma kaç wat lık kaçar tane kullanıldı?

Akvaryumun arkasını reklamcıdan aldığım siyah yapışkanlı folyo aydınlatma :bir arkadaş dış aydınlatmalarda kullanılam 1 m lik beyaz 1w ledli armatür getirdi bozuk diye ben sadece içindeki 3 parça olan bölümüm birinin arızalı olduğunu gördüm iptal edip 60 cm yaptım ve 1w ledleri mavi beyaz 2 adt ortaya kırmızı koyup 45 dercelik lens üzeine koyup kapağın içine yerleştirdim ancak tam bitmedi hafta içi çamın kenarlarını silikonlayıp 15 cm yukarı kaldıracağım o zaman da resim paylaşırım ,bu arada yanlara ışık özellikle vurdurmadım yosun olmayı engellemek için.Soru sormak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

led adet 24 sanırım

Bu arada herkese teşekkür ederim

geçici olarak yükselttim fark etti.                                                         www.studyofa.com

Ekli dosyayı görüntüle 40660

hayırlı olsun tankınız, Mercan olarak aydınlatmanın etkisi ve tepkisini merak ederek takip ediyorum.

Teşekkürler ,inanın bende dikkatle bakıyorum değişiklikleri paylaşıyorum

eski kayalarla birlikte yeni aldığım kayalarıda koydum ve yeni kayalarda yosun oluşumu gözledim ,ilk olarak eski led aydınlatmayı koydum(bunda hiç yosun olmamaştı) yarında eski tankta kullandığım dış flitre içinde fosfat emici malzemeleri koyup çalıştırmaya başlıyacağım +uv yi çıkışa koyabilirim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri