Keşfet

Eskişehir den yeni nano / 1 aylık

Es/reef

Yeni Üye
40x30 h30 luk tankım ile nano Resif  ... 1 ay önce  kuzenimin evinde resif  tank görmemle başlayan serüven ... daha yolun başındayım zamanla tank ve içindeki canlılarda oturacaktır.şimdi de nano ya sump  ilave etmeye çalışıyorum. Önümüzde ki günler bitince odunda resimlerini eklerim .

Mevcut habitat :::: 2 clown 1 tang 3 corch 1 kırmızı mantar 1 xenia ve muhtelif zoa  lar 

Ekli dosyayı görüntüle 52552

Ekli dosyayı görüntüle 52553

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu kadar küçük tanklara tang hapsedildiğini gördükçe üzülüyorum 90*60*50h ebatlarında bile yetersiz kalacak diye çekinmekteyim.

Evet haklısınız EmirGiresunlu  bey , dün sabah . Bluetang ı yeni almıştım ,  sitede bu postu yaptım ve akabinde bluetang  o inceledim beslenme bakım yaşam  huyu suyu vs.... o zaman görendim kibüyük tanklar için daha uygunmuş , bu sabah ilk iş olarak hemen aldığım Petshop a gittim , durumu okuduklarımı anlattım , petshop Sahibi arkadaş hiç bir sorun ve zorluk çıkartmadan bluetang  ı geri aldı . Bende 1 günlük geçilmeli de olsa hatamı anladım , şu an sadece BALIK olarak misbar ve Wilde type percula  var tankımda . 

Evet haklısınız EmirGiresunlu  bey , dün sabah . Bluetang ı yeni almıştım ,  sitede bu postu yaptım ve akabinde bluetang  o inceledim beslenme bakım yaşam  huyu suyu vs.... o zaman görendim kibüyük tanklar için daha uygunmuş , bu sabah ilk iş olarak hemen aldığım Petshop a gittim , durumu okuduklarımı anlattım , petshop Sahibi arkadaş hiç bir sorun ve zorluk çıkartmadan bluetang  ı geri aldı . Bende 1 günlük geçilmeli de olsa hatamı anladım , şu an sadece BALIK olarak misbar ve Wilde type percula  var tankımda . 
sorumlu davranış için alkışı hakettiniz. iyi hobiler

Zoalar biraz nazlı sanırım tank yeni olduğu icin herhalde ? 

Konu görüntüleyen kullanıcılar